Sunucudan Db Yi Sildiler.
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Hard diskten verileri geri getirmeye çalışıyoruz bakalım umarım olur. Bilen eden varsa her türlü fikre açığım. Netsis konusu sonra tartışırız :)
hocam şimdi bunu silen şifreleyen kşiler genelde wipe yapıp işlem yapabiliyor elinizde o kadar taramadan sonra hiç birşey olmayabilir , get databack deneyebilrisin zamanında kurtarmıştım ,gemiş olsun tekrardan
-
Windows sistem geri yükleme yada Windows bckupda yok sanırım
-
hdd backup programları ile geri getirmeye çalıştığınız dosyaları aynı disk üzerine kurtarma yapmayın, harici falan takın onun üzerine yapın.
-
Geçmiş olsun hocam.
Aldığım yedekleri barındırma şeklim. sunucu->nas->cloud şeklinde.
Ama yine de insan korkuyor birşey olabilir/mi diye.
-
İnsanın başına bir defa geliyor. İş işten geçti hocam önlem alınmamış maalesef. Bende senin gibi en kötü cloud'a atıyorum 1 tane yedeği ama işte yapcak bir şey yok. Bir kaç program var şifreyi kırmayı deniyoruz. Hadi bakalım.
-
bu tarz durumlarda en ucuz çözüm adamların istediği parayı vermek oluyor benim gördüğüm.
-
Keşke adam bir şey bıraksa mal mı anlamadım hiç bir şey yok rar dosyası dışında
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Keşke adam bir şey bıraksa mal mı anlamadım hiç bir şey yok rar dosyası dışında
c:\ dizinine falan bakın bazen saçma sapan yerlere .txt atabiliyorlar.
-
hocam istanbuldaysan bu işi prof yapan firmalar var hdd veriyorsun hocam incik boncuk ne varsa tüm verilerini vereceğin ikinci diske kopyalıyorlar. Ona görede bir fiyat veriyorlar
-
HanDSomE bunu yazdı
hocam istanbuldaysan bu işi prof yapan firmalar var hdd veriyorsun hocam incik boncuk ne varsa tüm verilerini vereceğin ikinci diske kopyalıyorlar. Ona görede bir fiyat veriyorlar
İletişim numarası verir misin hocam?