Sunucudan Db Yi Sildiler.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Hard diskten verileri geri getirmeye çalışıyoruz bakalım umarım olur. Bilen eden varsa her türlü fikre açığım. Netsis konusu sonra tartışırız :) 

hocam şimdi bunu silen şifreleyen kşiler genelde wipe yapıp işlem yapabiliyor elinizde o kadar taramadan sonra hiç birşey  olmayabilir ,  get databack deneyebilrisin zamanında kurtarmıştım ,gemiş olsun tekrardan

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Windows sistem geri yükleme yada Windows bckupda yok sanırım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

hdd backup programları ile geri getirmeye çalıştığınız dosyaları aynı disk üzerine kurtarma yapmayın, harici falan takın onun üzerine yapın.

next next next install
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun hocam.

Aldığım yedekleri barındırma şeklim. sunucu->nas->cloud şeklinde.

Ama yine de insan korkuyor birşey olabilir/mi diye.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

İnsanın başına bir defa geliyor. İş işten geçti hocam önlem alınmamış maalesef. Bende senin gibi en kötü cloud'a atıyorum 1 tane yedeği ama işte yapcak bir şey yok. Bir kaç program var şifreyi kırmayı deniyoruz. Hadi bakalım.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Homo

bu tarz durumlarda en ucuz çözüm adamların istediği parayı vermek oluyor benim gördüğüm. 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Keşke adam bir şey bıraksa mal mı anlamadım hiç bir şey yok rar dosyası dışında 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Keşke adam bir şey bıraksa mal mı anlamadım hiç bir şey yok rar dosyası dışında 

c:\ dizinine falan bakın bazen saçma sapan yerlere .txt atabiliyorlar. 

next next next install
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

hocam istanbuldaysan bu işi prof yapan firmalar var hdd veriyorsun hocam incik boncuk ne varsa tüm verilerini vereceğin ikinci diske kopyalıyorlar. Ona görede bir fiyat veriyorlar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

hocam istanbuldaysan bu işi prof yapan firmalar var hdd veriyorsun hocam incik boncuk ne varsa tüm verilerini vereceğin ikinci diske kopyalıyorlar. Ona görede bir fiyat veriyorlar

İletişim numarası verir misin hocam?

Toplam Hit: 16471 Toplam Mesaj: 32
db hacking