Süper Arkadaşlar Firefox 7
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
bi ben mi gıcığım buna :|
-----------------------------ben de :D
-
Uzun süredir kullanıyorum (beta) olarak.
RAM kullanımını düzelttiklerini iddia ediyorlar. Eskisine göre bellek kullanımında gelişme var ama yine de ara ara sapıttığı oluyor.
-
cromeye rakipmi? kafayımı yedin hoca crome kim? :)
-
64 biti neden çıkmıyor bunun,
-
arkadaşlar bir firefox eklentisi var 3.6 sürümü ile uyumlu bu sürümde o eklentiyi nasıl çalıştırabilirim :S yeni sürümüde yok eklentinin
-
6 bu kadar çökmüyordu arkadaş bu daha fazla çöküyor gibi geldi bana 2 saatte 5 çökme raporu oluşturudu.
-
ya birşeyi gerçekten merak ediyorum arkdaş.
bu benchmarklar şunlar bunlar yok opera tab konusunda iyi, yok explorer şunda iyi diyorda ;
ben niye hissedemiyorum bunu ? adam opera çok hızlı tab açıyor demiş.
bende denedim , hızlı tab açabiliyor belki ama siteyi hızlı açamıyor ? chrome ile tak diye açıp hemen girerken, opera kıvranıyor resmen.
--
chrome'un gördüğüm tek eksikliği html5 performans düşüşüdür.Bazı sitelerd chrome can çekişiyor.Onada firefox ile grip halledebiliyorsun.
Benchmarklara, testlere de inanmıyorum.TAmam belki tab açması hızlı olabilir fakat tab açıp siteyi yüklemesi yavaş
komünizm teoride mükıemmeldi pratikte berbat.
aynı onun gibi olay buda.Teori, test ve kullanım arasında dağ kadar fark var.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ya birşeyi gerçekten merak ediyorum arkdaş.
bu benchmarklar şunlar bunlar yok opera tab konusunda iyi, yok explorer şunda iyi diyorda ;
ben niye hissedemiyorum bunu ? adam opera çok hızlı tab açıyor demiş.
bende denedim , hızlı tab açabiliyor belki ama siteyi hızlı açamıyor ? chrome ile tak diye açıp hemen girerken, opera kıvranıyor resmen.
--
chrome'un gördüğüm tek eksikliği html5 performans düşüşüdür.Bazı sitelerd chrome can çekişiyor.Onada firefox ile grip halledebiliyorsun.
Benchmarklara, testlere de inanmıyorum.TAmam belki tab açması hızlı olabilir fakat tab açıp siteyi yüklemesi yavaş
komünizm teoride mükıemmeldi pratikte berbat.
aynı onun gibi olay buda.Teori, test ve kullanım arasında dağ kadar fark var.
-----------------------------
dostum o senin sisteminde var bir şeyler, opera şak diye açıyor kıvranmıyor. -
irwa bunu yazdı:
-----------------------------bi ben mi gıcığım buna :|
-----------------------------yalnız diilsiniz...
-
tek tuşla siteyi algılama özelliği yok, o çok büyük bi eksi geliyor bana.
alışmışım t yazıp enterlayıp tahribata girmeye, ve diğer sitelerede tek tuşla girmeye. buna öyle bir eklenti varsa kuralım hocalar.
ama gerçekten çok güzel yapmışlar. aradaki farkı göremeyen arkadaşlar için, sahibinden ve gittigidiyor gibi sitelere bi chrome ile girin bide firefox ile :)
good job mozilla :W