Süper Arkadaşlar Firefox 7

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

bi ben mi gıcığım buna :|

ben de :D

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Uzun süredir kullanıyorum (beta) olarak.

RAM kullanımını düzelttiklerini iddia ediyorlar. Eskisine göre bellek kullanımında gelişme var ama yine de ara ara sapıttığı oluyor.

Blue Screen of Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

cromeye rakipmi? kafayımı yedin hoca crome kim? :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

64 biti neden çıkmıyor bunun,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

arkadaşlar bir firefox eklentisi var 3.6 sürümü ile uyumlu bu sürümde o eklentiyi nasıl çalıştırabilirim :S yeni sürümüde yok eklentinin

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

6 bu kadar çökmüyordu arkadaş bu daha fazla çöküyor gibi geldi bana 2 saatte 5 çökme raporu oluşturudu.

FuCk yOu System..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ya birşeyi gerçekten merak ediyorum arkdaş.

bu benchmarklar şunlar bunlar yok opera tab konusunda iyi, yok explorer şunda iyi diyorda ;

ben niye hissedemiyorum bunu ? adam opera çok hızlı tab açıyor demiş.

bende denedim , hızlı tab açabiliyor belki ama siteyi hızlı açamıyor ? chrome ile tak diye açıp hemen girerken, opera kıvranıyor resmen.

--

chrome'un gördüğüm tek eksikliği html5 performans düşüşüdür.Bazı sitelerd chrome can çekişiyor.Onada firefox ile grip halledebiliyorsun.

Benchmarklara, testlere de inanmıyorum.TAmam belki tab açması hızlı olabilir fakat tab açıp siteyi yüklemesi yavaş

komünizm teoride mükıemmeldi pratikte berbat.

aynı onun gibi olay buda.Teori, test ve kullanım arasında dağ kadar fark var.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

ya birşeyi gerçekten merak ediyorum arkdaş.

bu benchmarklar şunlar bunlar yok opera tab konusunda iyi, yok explorer şunda iyi diyorda ;

ben niye hissedemiyorum bunu ? adam opera çok hızlı tab açıyor demiş.

bende denedim , hızlı tab açabiliyor belki ama siteyi hızlı açamıyor ? chrome ile tak diye açıp hemen girerken, opera kıvranıyor resmen.

--

chrome'un gördüğüm tek eksikliği html5 performans düşüşüdür.Bazı sitelerd chrome can çekişiyor.Onada firefox ile grip halledebiliyorsun.

Benchmarklara, testlere de inanmıyorum.TAmam belki tab açması hızlı olabilir fakat tab açıp siteyi yüklemesi yavaş

komünizm teoride mükıemmeldi pratikte berbat.

aynı onun gibi olay buda.Teori, test ve kullanım arasında dağ kadar fark var.

dostum o senin sisteminde var bir şeyler, opera şak diye açıyor kıvranmıyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

bi ben mi gıcığım buna :|

yalnız diilsiniz...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

tek tuşla siteyi algılama özelliği yok, o çok büyük bi eksi geliyor bana.

alışmışım t yazıp enterlayıp tahribata girmeye, ve diğer sitelerede tek tuşla girmeye. buna öyle bir eklenti varsa kuralım hocalar.

ama gerçekten çok güzel yapmışlar. aradaki farkı göremeyen arkadaşlar için, sahibinden ve gittigidiyor gibi sitelere bi chrome ile girin bide firefox ile :)

good job mozilla :W

Nerde o eski TBT...
Toplam Hit: 3902 Toplam Mesaj: 30