Süper Arkadaşlar Firefox 7
-
Internet explorer 9 hoşuma gitti benimde önceden chrome kullanırdım artık explorera geçtim.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
64 biti neden çıkmıyor bunun,
-----------------------------64 biti var ama alfa beta sürümleri diye geçiştriyorlar hep,bende 9 nolu aurora süümünü kullanıyorum 2-3 ay oldu 64 bit çok da süper
hızlı baya. burdan bak http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/
adobenin 64 bit flash player da var.yalnız tr desteği yok v8 ,v7... gibi 64 firefoz sürümleri için tr.xpi var tr ye döndürebilirsin
birde eklentilerde sorun oluyor.mozilla bu aralar 3-4 haftada bir yeni sürüm yumurtladığı için eklenti desteği sıkıntılı
hatırlatma: nightly tester tools ile eklenti sorununu aşıyorduk .birde eklentilerdeki install.rdf dosyalarını editleyerek ben daha çok bunu tercik ediyorum
kısacası 64 bit çok süper
-
Son sürümleri Çok kastığı için kullanmıyordum :] tamda yeni yeni chrome ye geçtim :] akşam bir de bunu deneyeyim :]
-
irwa bunu yazdı:
bi ben mi gıcığım buna :|
-----------------------------yalnız değilsin yaşasın chrome
-
pirax bunu yazdı:
dostum o senin sisteminde var bir şeyler, opera şak diye açıyor kıvranmıyor.
-----------------------------abi kıvranıyor dediğim iki saat beklemiyorsun da, chrome'un siteleri yükleme hızı ( html5 hariç ) firefox, opera ve explorerdan çok çok daha iyi.
-
tablar arası geçiş, yeni tab açılması chrome a göre yavaş.
-
hay amk ya firebug eklentisinin güncel versiyonu yokmuş 7de boşuna yükledim :S
Ayrıca site adını yazarken otomatik tamamlamada koysalar güzel olacak illa ok tuşları ile aşşa inmek hoş olmuyor artık.
-
Eklentilerde problem yaşıyanlar eklentinin xpi halini pc ye indirsin.
Sonra xpi dosyasının uzantısını zip yaparak açın.
Winrar gibi bir programla zip dosyasını açtıktan sonra içindeki install rdf dosyasını notepad gibi bir programla açtıktan sonra:
<!-- Firefox -->
<em:targetApplication>
<Description>
<em:id>{ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}</em:id>
<em:minVersion>1.0</em:minVersion>
<em:maxVersion>3.6.*</em:maxVersion>
</Description>
</em:targetApplication>buradaki max versiyon kısmını 8.* falan diye değiştirip zipli dosyayı tekrar xpi yaptıktan sonra firefoxa sürükleyerek yükleyebilirsiniz
-
evet hızlı-yanlız eklemeleri yeniden kurdum-javada uyumsuz çıktı