Süper Arkadaşlar Firefox 7

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Internet explorer 9 hoşuma gitti benimde önceden chrome kullanırdım artık explorera geçtim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

64 biti neden çıkmıyor bunun,

64 biti var ama alfa beta sürümleri diye geçiştriyorlar hep,bende 9 nolu aurora süümünü kullanıyorum 2-3 ay oldu 64 bit çok da süper

hızlı baya. burdan bak http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/

adobenin 64 bit flash player da var.yalnız tr desteği yok v8 ,v7... gibi 64 firefoz sürümleri için tr.xpi var tr ye döndürebilirsin

birde eklentilerde sorun oluyor.mozilla bu aralar 3-4 haftada bir yeni sürüm yumurtladığı için eklenti desteği sıkıntılı

hatırlatma: nightly tester tools ile eklenti sorununu aşıyorduk .birde eklentilerdeki install.rdf dosyalarını editleyerek ben daha çok bunu tercik ediyorum

kısacası 64 bit çok süper

mademki türksün systeme göster ürksün
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Son sürümleri Çok kastığı için kullanmıyordum :] tamda yeni yeni chrome ye geçtim :] akşam bir de bunu deneyeyim :]

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irwa bunu yazdı:

bi ben mi gıcığım buna :|

yalnız değilsin yaşasın chrome

Ayet var, ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

pirax bunu yazdı:
       dostum o senin sisteminde var bir şeyler, opera şak diye açıyor kıvranmıyor.

abi kıvranıyor dediğim iki saat beklemiyorsun da, chrome'un siteleri yükleme hızı ( html5 hariç ) firefox, opera ve explorerdan çok çok daha iyi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

tablar arası geçiş, yeni tab açılması chrome a göre yavaş.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

hay amk ya firebug eklentisinin güncel versiyonu yokmuş 7de boşuna yükledim :S

Ayrıca site adını yazarken otomatik tamamlamada koysalar güzel olacak illa ok tuşları ile aşşa inmek hoş olmuyor artık.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Eklentilerde problem yaşıyanlar eklentinin xpi halini pc ye indirsin.

Sonra xpi dosyasının uzantısını zip yaparak açın.

Winrar gibi bir programla zip dosyasını açtıktan sonra içindeki install rdf dosyasını notepad gibi bir programla açtıktan sonra:

<!-- Firefox -->
            <em:targetApplication>
                <Description>
                    <em:id>{ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}</em:id>
                    <em:minVersion>1.0</em:minVersion>
                    <em:maxVersion>3.6.*</em:maxVersion>
                </Description>
            </em:targetApplication>

buradaki max versiyon kısmını 8.* falan diye değiştirip zipli dosyayı tekrar xpi yaptıktan sonra firefoxa sürükleyerek yükleyebilirsiniz

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DonnieDarko
    DonnieDarko's avatar
    Erkek

evet hızlı-yanlız eklemeleri yeniden  kurdum-javada uyumsuz çıktı

Sanki tüm hayatım boyunca, yanlış melodiyle dans etmiş gibiyim...
Toplam Hit: 3901 Toplam Mesaj: 30