Süper İnsan 20 Yıl İçinde Doğacak!
-
Ömür 10 15 Yıl Uzar Yaşam Standardına Göre En Fazla Yüze Kadar Yaşadık Ama Vucudun Yaşlanmasını Engellenemez insan içinde Birsürü Organ Milyonlarca Sistem Var Hepsini Diri Tutmak imkansız Düşünün 80 Model Bir aracınız Var Hepsini Parça Parça degiştiriyorsunuz Buna Motor içindek civatalar Kaportadaki Vidalar Civatalar Vs Temelinle Oynamamak Kaydı ile Onun Gibi Birşey
-
Biz 25 30 yıl arası yasıyoz hayattan bıkıyoz intiharlar gecimsizlikler vs aklınıza gelecek hersey 1000 yıl kendısını yasatmazki o adam yada kadın cinseligin bile omru
var 987 yıl cinsellıkle yasamak adamı sogutur ve baska seylere yonetir cok sacma ve insanlar olmezse nufus devamli cogalmaya ugrar eee o zmn yetersiz yer
yetersiz yiyecek dunya yetmez bu nufusa ee sonra savaslar katliamlar su icin savasmalar aklımıza gelemedigi flimlerde gordugumuz o olaylar gerceklescek ben
olsam yapmazdim :D...
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------
Ömür 10 15 Yıl Uzar Yaşam Standardına Göre En Fazla Yüze Kadar Yaşadık Ama Vucudun Yaşlanmasını Engellenemez insan içinde Birsürü Organ Milyonlarca Sistem Var Hepsini Diri Tutmak imkansız Düşünün 80 Model Bir aracınız Var Hepsini Parça Parça degiştiriyorsunuz Buna Motor içindek civatalar Kaportadaki Vidalar Civatalar Vs Temelinle Oynamamak Kaydı ile Onun Gibi Birşey
-----------------------------zaten bizim kafamız bassa biz bulurduk bunun çaresini ama adam zaten bulunacağını bulduğunu söylüyor daha neyin muhalefetindesin anlamıyorum :)
-
bunu degildi gecen bi video vardı oda daha bi iyidi sanki ben onu yapmak isterim
-
sadace 2 şeyin tedavisi yoktur. yaşlanmak ve ölüm. inanmıyorum böyle birşeye.
-
açıklıyorum süper insan benim :D
-
halka açmazlar yoksa şu anki imkanlarla eminim yapılabilir birşey
-
SSKyı tavandan yatırıp bir an önce emekli olalım beyler
bu iş ayağa düşmeden emekli olmak lazım yoksa emeklilik 990 yaşına çıkar bu memlekette
-
En Güzeli Kendini Dondurtmak :D 100 yıl sonra uyanmak
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
ölmeden 1 kere yapalım :)
http://www.youtube.com/watch?v=WgdIE2t8QkM&feature=player_embedded
-----------------------------a. kodum uçuyo laaan :D