Super Mario 25 Yaşında
-
Nintendo’nun ünlü maskotu, pos bıyıklı tesisatçı Mario, nam-ı diğer Super Mario, 1985 yılından bugüne tam 25 yıldır dünya çapında oyuncuları ekran başında tutmayı başarıyor.
İlk olarak Nintendo Entertainment System(NES) için piyasaya sürülen Super Mario, o günden bugüne her dilden, her yaştan ve her kültürden oyuncunun tanıdığı bir simge haline geldi.
Teknolojideki en yeni gelişmeleri her zaman takip ettiklerini ve bunları Super Mario Bros. oyunlarına aktarmayı ilke edindiklerini belirten “Mario’nun babası” Shigeru Miyamoto, kemikleşmiş ekibin de Super Mario’nun başarısının mimarı olduğunu ekledi.
-
abi şakasız bi haber sitesi var aklımda mod olmaya ne dersin ?
-
Severek oynamış olduğumuz elimizde olsa yine oynayacağımız mario daha 25 yaşındaymış ben daha fazladır sanıyordum
-
mario ile aynı yaştayız ama şöyle bi baktığında dedem yaşında
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
abi şakasız bi haber sitesi var aklımda mod olmaya ne dersin ?
-----------------------------hacı okul başlayınca nete giremeicem bu sene son senem
-
sana haber sitesi açıyım haberleri sen ekle :W reklamlardan gelcek geliri fifti fifti paylaşırık :D
-
Bun haberin şerefine oyunlarından link verseniz tadından yenmezdi :D
-
yanak bunu yazdı:
Bun haberin şerefine oyunlarından link verseniz tadından yenmezdi :D
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=mario-forever&lid=1930
baya güzel :) -
Google'den bir html5 harikası daha beklenir buna özel olarak bence.
-
Ne diyelim doğum günü kutlu olsun. İlk konsol oyunu diye hatırlıyorum ve konuyu destekliyorum.
Çünkü haber konuları da lazım. Zira mevcut yasaklarla yazacak tek konu kalmış değil. "Dvdrip film", "hotfile paylaşım", "help me pc çöktü acil yardım", "programlamaya nasıl başlarım", "kız arkadaşım hamile kaldı" gibi konular şahsen ilgimi çekmiyor. -
edit bu karakter bana üç kişiyi hatırlatıyor ve üçü de genç yaşta ayrıldı aramızdan...
):