Superhero Movie 300 MB Dvdrip - Muhteşem Komedi, Hala Gülüyorum :D
-
kadroda bi iki iyi oyuncu var aslında ama imdb 4 puan almış bi film, izlenmesede olur yani.
-
böle filmleri oldum olası severim 4 alması benim için bi problem deil az bişide baktım gülüncek yerleri var.Bide böle filmlere çocukken gülerdim diyenleri anlamıyorum.Esprinin çocuu büyümü olur:gülmek istedikten sonra herşeye gülünür.
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
böle filmleri oldum olası severim 4 alması benim için bi problem deil az bişide baktım gülüncek yerleri var.Bide böle filmlere çocukken gülerdim diyenleri anlamıyorum.Esprinin çocuu büyümü olur:gülmek istedikten sonra herşeye gülünür.
-----------------------------nihayet aşağılamayan biri çıktı ..
-
scary movie serisi izlenmicek gibi deil. yapımcılarınında güzel filmleri var die biliorm :) epic movie güzeldi mesela. bunu da indiririm ve de yüksek ihtimalle ho$uma gider :D t$k dostm.
-
14 dk dır izliyorum filmi scary movie tadında 2 eksik bi fazla.
-
banada fistan önerdi güzel diye gidemedim dün akşam indirdim ama ilk part hatalıydı birde bunu deniyim teşekkürler
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------
banada fistan önerdi güzel diye gidemedim dün akşam indirdim ama ilk part hatalıydı birde bunu deniyim teşekkürler
-----------------------------http://www.xvidfilm.com/index.php?topic=9384.0
budan indirdim linkleri sağlam
-
hala gülüo musun?
:D
-
Film gerçekten çok kötü sizi güldürebilecek en fazla 3,4 espri var gerisi çocukca ve saçma :B
-
Filmi izledim hiçbir espriye anırarak veya böğürerek gülmedim ama 4 alacak kadar kötü bi yapım deil.İzlemeyenler izlesin derim.
Toplam Hit: 3452 Toplam Mesaj: 28