Superhero Movie 300 MB Dvdrip - Muhteşem Komedi, Hala Gülüyorum :D
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------hala gülüo musun?
:D
-----------------------------azönce kendime geldim :D
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------
kadroda bi iki iyi oyuncu var aslında ama imdb 4 puan almış bi film, izlenmesede olur yani.
-----------------------------What Dreams May Come (1998)
diye bir film vardı bilir misiniz bilmem.. Bu film verdiği mesaj ve içeriği açısından üstü kapalı çok derin bir filmdi ama imdb'den aldığı sadece 6.5 ve o puanın verilme sebebinin de 98 yılında o efektlerden ötürü olduğunu sanıyorum. Imbd puanlarına aldanmamak gerek
-
hotboy bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
la vantiratörü unutma sakın çek resim koy :| -
korkunc bir film serisi kadar guzel olmasada idare eder..
-
FOXXLY bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
la vantiratörü unutma sakın çek resim koy :|
-----------------------------ne vantilatorü lan, alınacak şimdi. klima o. aynı zamanda havadaki tozu suya hapsediyor. iyonizer etkisi bile var. pek yakında yazcam çizcem. bekle az ;)
-
bu filmi izlemeye ailecek gittik gittiğimize de bin pişman olduk komiklik yapcaz diye sapıtmışlar resmen filmi izlerken ben utandım izlenilmesini tavsiye etmem ama yine de siz bilirsiniz :|
edit:sadece bi bölümünü sevdim o da fragmanlar da var adam yaşlı kadını kazadan kurtarıyo kadın köpeğiyle beraber öğütücünün içine giriyo xD
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
altyaziyi nasil birle$tiriyoruz?..
-----------------------------bs player de yada gom player de filmi açınca altyazıyı programın üstüne sürükle bırak, yada menüden altyazı ekle ordan altyazıyı seç