Supernatural Tüm Sezonlar (1-2-3-4) HDTV-MP4 / Tek Link RS
-
Indiriyom hadi bismillah tru blood'dan hayir gelmedi :D
Derinlerden gelen edit: The 4400 adli diziyle Numbers adli diziyi izleyen varmidir nasildir tavsiye edilir mi? Bari komple indiriyim :D
-
FTH bunu yazdı:
-----------------------------o kadar super bi dizide degil, ben S1E8'e kadar izledim sonra biraktim, pek sarmiyo bu dizi, her bolumde bisi oluyo, seytani cikariyorlar, gelcek bolumde baska bisi oluyo, yani her bir bolumde kahraman cikiyorlar...
cizgi film gibi yani, hep yeni biseyler ve ayni bolumde ya olduruyorlar yada yakiyorlar seytani, vampiri vs...
ondan hic tavsiye etmem..! bide cok sacma bi dizi, hic olmayacak biseyler, dogaustu tmm dizinin ismide, bu kadarda sacmalik olmaz..!
-----------------------------bu bir tarzdır, beğenmezsen izlemezsin.
ilk sezon farklı maceralarla geçiyor ama diğer sezonlar olayı aşıyor.
dizi daha çok bu iki eleman arasından dönmeye başlıyor.
daha fazla heyecan ve merak başlıyor o zaman.
dediğim gibi bu bir tarzdır. adam gider rosalinda izler, matriks izler. beğenmeyen izlemez.
beğenmedin diye saçma demek şeydir, şey işte.
-
süpersin hoca =) birde rapid pre olsa =/
-
ne zamandır arıyodum bu diziyi.Bi kaç kez tnt de denk geldim baya sardı.
ah bide 25 kb'tan biraz daha hızlı download yapabilsem (:
-
hala bu dizinin dublajını bekliorum herhalde bi 3 yıl daha beklicem:)
-
Farklı bir tad arayanlara Chuck'u tavsiye ederim. Supernatural'ı arada sırada izlerim de bana hitap etmiyor :)
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
Farklı bir tad arayanlara Chuck'u tavsiye ederim. Supernatural'ı arada sırada izlerim de bana hitap etmiyor :)
-----------------------------Chuck'u bende tavsiye ederim =) gerçekten güzel bir dizi..
-
MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------Nurky bunu yazdı:
-----------------------------Chuck'u bende tavsiye ederim =) gerçekten güzel bir dizi..
-----------------------------evet ben de ederim tavsiye :) ben böyle chuck tr my name is earl dir how i met your mother dır gibi dizileri seviyorum. bana tavsiye edebileceğiniz bi dizi var mı ? dizisiz kaldım :)
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------Nurky bunu yazdı:
-----------------------------evet ben de ederim tavsiye :) ben böyle chuck tr my name is earl dir how i met your mother dır gibi dizileri seviyorum. bana tavsiye edebileceğiniz bi dizi var mı ? dizisiz kaldım :)
-----------------------------Entourage
-
iSo bunu yazdı:
hala bu dizinin dublajını bekliorum herhalde bi 3 yıl daha beklicem:)
o zor :)