Supernatural Tüm Sezonlar (1-2-3-4) HDTV-MP4 / Tek Link RS
-
Suana kadar izlediginiz tum korku filmlerindeki kahramanlar bu dizinin icinde mevcuttur buyuk ihtimalle :) ama eglenceli bi dizi tavsiye edilir.
-
iSo bunu yazdı:
-----------------------------
hala bu dizinin dublajını bekliorum herhalde bi 3 yıl daha beklicem:)
-----------------------------Bana kalırsa bekleme derim çünkü alt yazıya alıştınmı zaten bir zamandan sonra sana dublaj gibi gelmeye başlıyor. :) Sanki konuşulan cümleleri alt yazıyı okumadan anlıyomuşun gibi oluyor ve sonra bi Türkçe dublaj çıktımı bi dizi bu kadarmı bozulur kesinlikle alt yazıyı tek geçerim diyosun.(Bkz. Prison Break)
-
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------iSo bunu yazdı:
hala bu dizinin dublajını bekliorum herhalde bi 3 yıl daha beklicem:)
-----------------------------Bana kalırsa bekleme derim çünkü alt yazıya alıştınmı zaten bir zamandan sonra sana dublaj gibi gelmeye başlıyor. :) Sanki konuşulan cümleleri alt yazıyı okumadan anlıyomuşun gibi oluyor ve sonra bi Türkçe dublaj çıktımı bi dizi bu kadarmı bozulur kesinlikle alt yazıyı tek geçerim diyosun.(Bkz. Prison Break)
-----------------------------Haci valla ya. Bi zamanlar TNT Lost'u vercek diye sevinmistim, 2 kez altyazili izledim ilk sezonu birde dublajli bakarim dedim. Amanin o da ne. Asiri kotuydu ya 50 yasindaki Locke'u 20lik adam seslendirdi bi ara :D
Dizi altyaziyla izlenir valla :D Belki Hollywood yapimlari icin dublaj olabilirde diziler olmuyo ya :D
-
Beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez tabi zevk meselesi...
Eğer "indircez" derseniz düşük boyutta yüksek kalitede her türlü dizi film upload yapabilirim.Kalitede sorun yaşamazsınız=) PM atmanız yeterli. Yeterki dublajlı olmasın film..
-
valla indiririm..
chuck denilen diziyide bu boyutlarda upload edersen onu da indiririm..
bugün başlayacağım tüm sezonalrı çekeceğim..
teşekkürler.
-
dizi bitti mi yoksa devam ediyor mu?
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
dizi bitti mi yoksa devam ediyor mu?
-----------------------------devam ediyor hatta öyle bir yerde 4. sezonu bitirdiler ki ohoy :)
eylül sonunda amerikada 5. sezon başlayacak
-
aSdFgH bunu yazdı:
-----------------------------Ya ben buna başladım ama fazla sarmadı başka tavsiye edebileceğiniz diziler varmı?
izlediklerim: Lost, heroes, 4400, presen b. , kyle,smallvile. anime olarak one piece ve dragon ball...
galaktika mı ne adını tam olarak bilmiyorum uzayda felan geçiyo o nasıl bir dizi sürükleyici mi?
-----------------------------Anime olarak Death Note, Bleach, Naruto izle :)
-
Bende bayadır 5. sezonu bekliyorum. Luci dayıyı çıkardılar bakalım sonrası ne olcak (:
-
Branxian bunu yazdı:
Bende bayadır 5. sezonu bekliyorum. Luci dayıyı çıkardılar bakalım sonrası ne olcak (:
-----------------------------Sanırım Dean'e yönelecekler çünkü adamı cehennemden çıkardıkalarından beri önemlisin deyip durdular ama bi işe yaramadı daha.
tam işe yarayacak zamanı geldi. Sam de çok önplandaydı çok fena çuvalladı zaten.
birçok yeni melek göreceğiz gibi geliyor.