Superonline Adil Kullanım
-
Merhabalar arkadaşlar an itibariyle superonline kabloların döşemesini bitirdi satışa başladı fakat sitesine baktığımda propaket olayı felan var propaket adil kullanıma dahil değildir. benim almaya düşündüğüm paket buydu:
10Mbps Limitsiz 49TL
propaket değil de normal tarife kullananlar var mı 50GB ı geçince düşüyor mu internet? Yoksa ttnetteki gibi mi düşüp düşmeyeceği belli değil mi? Ttnetle şu anda 8mbit hızım maksimum geliyor hız da yılda bir kere düşüyor emin olamadım.
-
dayı normal limitsiz kullanıyorum. yinede düşürmüyorlar. hikaye gibi geldi :)
-
Şimdi ben alınca sözleşme imzalayında sözleşmede öyle bir şey geçmezse düşüremezler değil mi? Senin sözleşmede adil kullanımla ilgili bir şey var mıydı hocam
-
en 10 mb 49 tl lık pakedi kulllanıyorum aylıkortalama 80 - 90 gb download var bu gune kadar düşme olmadı ama ara sıra kesılıyor...
-
ben 10mbit adil kullanım olan paketten kullanıyorum valla en aşağıda her ay 100gb üstünde download-upload yapıyorum ve hiç düşmedi ama bnm abonelik adil kulanım çıkmadan önce başladı etkisi varmıdır bilmiyorum
-
lan olm adil kullanım falan olayı hikaye ben geçen ay 700 800 gb indirdim herhangi inme falan olmadı :D her ay kesinlik 50 yi geçiyorujm düşne bir şey yok
-
Bu tarifeden her şehirde var mı ?
-
@Frank
hocam kabloları döşemişse dağıtma başlıyorlar
Satan elemana sordum düşme olmuyor genelde dedi. Bugün de sonmuş ilk 3 ay bedava şeysi alıyım bari. Teşekkürler yardımlar için
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
lan olm adil kullanım falan olayı hikaye ben geçen ay 700 800 gb indirdim herhangi inme falan olmadı :D her ay kesinlik 50 yi geçiyorujm düşne bir şey yok
-----------------------------Vay canına be!!
-
150 metre ötede, sokağın sonunda hem superonline fiber hemde metronet var. Kedinin ulaşamadığı ete baktığı gibi bakıyorum. Telefonun sabit ücretiyle birlikte 70 küsür lira ödüyorum download hızım ortalama 80kb civarı. Evde internet yüzünden yaşadığım stressi okulda, işyerinde yaşamadım. 5 haftadır psikolojim bozuldu, gün içinde google'a zor girdiğim zamanlar oluyor. Allah ttnet'in belasını versin. Evdekileri ikna edebilsem kendi evimizi kiraya veridirip yanımızdaki siteden ev tutacam sırf internet için.
-
Ttnet harbidende çok cıvıttı bizim buralara superonline gelmedi ama smile adls geçmeyi düşünüyom kullanan varmı olumlu yada olumsuz cevap yazsın lütfen..