folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Superonline Adil Kullanım

Superonline Adil Kullanım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Tavsiyeleriniz bu işi altyapısına yatırım yaparak ilerleyen şirketlere yönlendirmek olsun.smile sadece bir dükkan.türk telekom dan alıyor size satıyor.pazarlamasını siz araştırın.Süperonline ise bu işi ttnet ismi ortada yokken yapıyordu.ttnet bize dürte dürte ite kaka  internet pazarlıyor.türk telekom devlet destekli ite kaka bir anlayışa sahip.ttnet bunun uzantısı.Çukurova holding telekomünikasyona en fazla ilgi gösteren şirkettir.türkcell örnek.(ne kadar devlet elinden almaya çalıştığıda bilinen)bu açıdan türkiye de bu alanda en  anlamlı ve devlet yatırımından daha kapsamlı tercih süperonline dır derim.Vodafone da fiber ruhsatı aldı ama neden başlamadı bilgim yok açıkçası.avrupa da bazı ülkelerde vodafone fiber altyapı işinde etkili.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

bilader bi bize mi vurdu bu hız düşmesi olayı yeni abonelerde hep var mı, msj geldi telefona 50gb geçtiniz diye baktım hız 1mbit olmuş amk.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    n2n2 bunu yazdı:
    -----------------------------

bilader bi bize mi vurdu bu hız düşmesi olayı yeni abonelerde hep var mı, msj geldi telefona 50gb geçtiniz diye baktım hız 1mbit olmuş amk.

-----------------------------

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 2716 Toplam Mesaj: 14