Superonline AKK Sacmaligi(!)
-
Hocalar benimi buluyor bu tip seyler yoksa herkeste mi bu ara ayni. Akk dedilen meret son iki aydir 10-15 gunde doluyordu. Diyorduk cok yuklenmisizdir esim surekli film falan izliyor ondandir diyordum. Ama bu ay evde dogru duzgun internet bile kullanilmadi evde bile yoktuk dogru duzgun ama 12. Gunde mail gelmis %80 doldu diye. Disardan bilinmeyen baglanti olmasi mumkun de degil. Bu huwai modeme download sayaci falan kurmak mumkun mu? Birde bununla ilgli bi inceleme vs. nasil oluyor. Superonline i aramak biswy ifade eder mi?
-
-
mkyb bunu yazdı
hocam bunu yaptım zaten konuyu gördüğüm zaman ama bu ay evde yokken böyle bir durum yaşandı. Birde masaüstü dışında evde windows yok. mac yada android. benim amacım ağda yapılan indirmeleri kaydedip SO ile karşılaştırmak. Son 3ay var taahüt bitmesine. Bizden kaynaklıdeğilse 10 lira fazla verir ttnete öptürürüm kendimi.
-
Windows'ta kota harcaması için : http://www.tamindir.com/ey-dsl/
Android için : Mobil ağlar kısmından öyle bi ayar olması gerek. Her Android'te var ama menü ismi farklı kurcalarsan kesin bulursun.
Mac : Bi önerim yok maalesef.
Bu arada modem şifrende kırılmış olabilir ?
mkyb tarafından 18/Kas/16 01:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Bana da aynı muhabbetten mail geldi ancak win7 ve 2 3 tel bağlanıyor. eskisi gibi film de indiremiyorum. upload ı da kotodan sayıyorlar mı acaba artık.
-
mkyb bunu yazdı
Windows'ta kota harcaması için : http://www.tamindir.com/ey-dsl/
Android için : Mobil ağlar kısmından öyle bi ayar olması gerek. Her Android'te var ama menü ismi farklı kurcalarsan kesin bulursun.
Mac : Bi önerim yok maalesef.
Bu arada modem şifrende kırılmış olabilir ?
şifre kırılma olayını bilmiyorumda ara ara bakarım modem arayüzünden bağlı cihazlara denk gelmedim farklı bi cihaza. Ama bi şifreyi değiştirmekte yarar vr. Peki bu program yerine tüm ağı takip edebileceğim bir program var mıdır? Yani kuracağım pc ye tüm cihazlar için log tutacak şu makina şu zaman bğlandı up şu kadar down bu kadar die. Eve gelen misafirin bile down miktarını görebileceğim bişey. Yada modemden download sayacı gibi bir özellikle.Modem standart huawei 552e.
-
TaRuZ bunu yazdı
Bana da aynı muhabbetten mail geldi ancak win7 ve 2 3 tel bağlanıyor. eskisi gibi film de indiremiyorum. upload ı da kotodan sayıyorlar mı acaba artık.
superonline da sayiliyor.
@clogu hocam mac filter olayi yapabilirsin sadece tanimli mac adresleri aga girebilir yaparsan sifrende kirilsa mac adresi uyusmadigindan nete giremiceklerdir. Komsulara zamaninda sifreyi verip unuttuysaniz onlar somuruyor olarabilir basima geldi. mac filter caktim sifreyi isteyenede abi home ofis calisiyorum guvenlik icin vermiyorum diyip geciyorum olay bitiyor.
Absolut tarafından 18/Kas/16 01:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Absolut bunu yazdıTaRuZ bunu yazdı
seed olmamak lazım demek ki. upload sayılmıyor diye biliyordum. o zaman da ratio tutmayacak.
-
Superonline'ın durup dururken kotayı dolduracağı yok. Bir yanlışlık varsa ve kanıtlanabiliyorsa başvurabilirsiniz, para iadesi ya da faturada indirim sağlarlar ama bunun kanıtı o kadar kolay değil çünkü kullanıcının evi/işyeri superonline'ın kontrolü dışında kalan bi alan. Modemi açık bırakmasaydınız muhtemelen haklı çıkardınız ama sanırım birisi şifrenizi biliyor ve siz yokken o interneti wifi-den vs. kullanmış ya da kendi evinizde interneti kullanan, otomatik güncellemeler vs. yapan internete bağlı bir cihaz var.
-
TaRuZ bunu yazdıAbsolut bunu yazdıTaRuZ bunu yazdı
seed olmamak lazım demek ki. upload sayılmıyor diye biliyordum. o zaman da ratio tutmayacak.
50gb kotasi var uploadin. ratio derdin varsa hocam zamunda kullanabilirsin bu elemanlar pek tinlamiyor ratio olayini diye biliyorum. ratio cok buyuk sknti ben turk trackerlardan baskasindan cekmiyorum diyorsan da vip hizmeti illerinizden oper :)
-
SO kota bilgilerinize internet sitemizden ulaşabilirsiniz dedi aradım bi 10 dk dır inceliyorum. 3 saatlik (2saat 47 dk) bi süreçte 15gb upload yapmışım. Hızımın ne olması lazım ki bunu bu kadar sürede yapyım. Işık hızında internet dedikleri bu olsa gerek. Tüm faturaları inceleyip sabah zevkle temsilciyi dinlemek istiyrum bakalım:D bu arada kotayı ölcecek sayaç prgramına halen ihtiyacım var.