Superonline AKK Sacmaligi(!)
-
clogu bunu yazdı
Hocalar benimi buluyor bu tip seyler yoksa herkeste mi bu ara ayni. Akk dedilen meret son iki aydir 10-15 gunde doluyordu. Diyorduk cok yuklenmisizdir esim surekli film falan izliyor ondandir diyordum. Ama bu ay evde dogru duzgun internet bile kullanilmadi evde bile yoktuk dogru duzgun ama 12. Gunde mail gelmis %80 doldu diye. Disardan bilinmeyen baglanti olmasi mumkun de degil. Bu huwai modeme download sayaci falan kurmak mumkun mu? Birde bununla ilgli bi inceleme vs. nasil oluyor. Superonline i aramak biswy ifade eder mi?
valla bu ay superonline bende de saçmaladı şu şekilde ayın 10'unda telefona mesaj geldi akkyi doldurdunuz ay sonuna kadar hızınız düşecek diye ben de ay basında gta5 falan çekmiştim umursamadım dolmuştur diye sonra dikkatimi çekti videolar falan donmuyo hızıma baktım düşürmemişler sonra superonlinenın sitesinden girip kotayı kontrol ettim daha 50gb daha vardı akknin dolmasına hızım da düşmemişti sonra 2 gün önce bir daha mesaj geldi hız alanınızın %80'nini doldurdunuz diye neden böyle bir şey oldu bu ay anlamadım