Süperonline Fiber İnternet Sınırsız Ama Kotalı
-
http://friendfeed.com/superonline/74006230/adil-kullanm-kosullar-hakknda
superonline fibernete adil kullanım kotası koyuyor. haberiniz olsun.
-
Bana upload umu kısacaklarına dair bir mail gönderdiler. Kota olayıyla ilgili herhangi bir bilgilendirme yok, bakalım ne olacak.
-
tamda evimin önüne kadar gelmişken yapılcak şey mi bu
edit: Limitsiz abonelik seçeneklerinde ayrıca kota aşım ücreti uygulanmamaktadır. diyor ne kadar saçma birşey..
-
ne yani şimdi limitsizlilerdemi limitli :S
-
Superonline'a geçme hayalleri kurarken iyi olmadı bu. Fakat 50 gb yeterli gözüküyor.
-
bnm 1 mbit sınırsızla 50 yi geçmişliğim war bnce pek hoş değil :|
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Superonline'a geçme hayalleri kurarken iyi olmadı bu. Fakat 50 gb yeterli gözüküyor.
-----------------------------10MBit internetle 50gb ı yetir :) sana karışık ısmarlayacam.
Bakalım bize ne diyecek şerefsizler. 5MBit kotasız kullanıyorum, kaşınmasalar iyi olur. Yoksa;
Superonline'a kafam girsin.
-
Sscheme bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
-----------------------------10MBit internetle 50gb ı yetir :) sana karışık ısmarlayacam.
Bakalım bize ne diyecek şerefsizler. 5MBit kotasız kullanıyorum, kaşınmasalar iyi olur. Yoksa;
Aman hocam karnım acıktı zaten bu saatte. Sana inat denk getiririm :D -
FireX bunu yazdı:
Sscheme bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Aman hocam karnım acıktı zaten bu saatte. Sana inat denk getiririm :D
-----------------------------Karnın acıktıysa hallederiz aga o kolay ama, İnat olduktan sonra herşey olur. 15 MB kota da yetiyodu bana bi ara :D
Olay o 50gb ile normal yaşantıya devam etmek.
-
Kota işi Türk Telekom gibi masaüstünde kalacaksa güzel :D Fakat 51 gb olunca hemen indirecek kadar teknolojisi varsa superonlinecı dayıların o zaman bozuşuruz onlarla. TTnet rulez diyorum bu durumda. Derme çatma TTnetimizin derme çatma kota takip sistemi var. Sağolsun bıyıklı dayılar dokunmadılar benim nete. Onlar marlborolarını bitirene kadar ay bitmiş oluyor zaten :D
-
böyle işler ancak türkiyede olur zaten :/