Süperonline Fiber İnternet Sınırsız Ama Kotalı
-
Superonline dahil tüm internet sağlayıcılarına komple bütün TBT girsin.
Ama suç onlarda değil, onlar elbette yatırım yapmadan müşterileri kısıtlayarak ceplerini doldurma peşinde.
Bu düzeni kurana varya neler girsin...
-
Kimse kimseye kafasını elini kolunu sokmasın...
altyapılarını gördüm her tarafa huawei routerlarla doldurmuşlar, anlamadığım şu adil kullanımı kota aşınca e yapacak? 1 mbitemi düşürecek?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Kimse kimseye kafasını elini kolunu sokmasın...
altyapılarını gördüm her tarafa huawei routerlarla doldurmuşlar, anlamadığım şu adil kullanımı kota aşınca e yapacak? 1 mbitemi düşürecek?
-----------------------------512ye düşürecek. Yani paraya kıyıp 20mbit sınırsız fiber hat alacaksın 100gb geçince 512kb.e düşecek.
TT bile daha insaflı yeminle.
-
FireX bunu yazdı:
Superonline'a geçme hayalleri kurarken iyi olmadı bu. Fakat 50 gb yeterli gözüküyor.
-----------------------------ttnet 1mbt le ayda 100gb den aşşağı download yapmıyorum.. ben nolacam ki benim kibi kaç tane insan var :D
-
Ahaha, rezalet, 1mbit ile rahat 150gb yapiyorum. Bedava verseler almam :P
-
Yalnız öyle bir abanıyorum ki bu ay ebelerini görecekler. Madem bundan sonra kotalı, indirebileceğiniz kadar dizi, film, oyun stoğu yapın.
-
carnager bunu yazdı:
tamda evimin önüne kadar gelmişken yapılcak şey mi bu
edit: Limitsiz abonelik seçeneklerinde ayrıca kota aşım ücreti uygulanmamaktadır. diyor ne kadar saçma birşey..
ttnet alıyordu -
mqstar bunu yazdı:
carnager bunu yazdı:
tamda evimin önüne kadar gelmişken yapılcak şey mi bu
edit: Limitsiz abonelik seçeneklerinde ayrıca kota aşım ücreti uygulanmamaktadır. diyor ne kadar saçma birşey..
ttnet alıyordu
-----------------------------ttnette almıyor ki.
limitsiz 8gb a kadar pakette 15gbyi geçersen hız düşer, ekstra para alınmaz.
-
husnuweb bunu yazdı:
mqstar bunu yazdı:
carnager bunu yazdı:
-----------------------------tamda evimin önüne kadar gelmişken yapılcak şey mi bu
ttnet alıyordu
-----------------------------ttnette almıyor ki.
limitsiz 8gb a kadar pakette 15gbyi geçersen hız düşer, ekstra para alınmaz.
Tamam karıştırdım kafam yorgun biraz -
sınırsız ama kotalı ,? :\ o nasıl oluoır :S + doping de vardı boyle bişiydi sanırım .