Süperonline Hk.
-
watervay bunu yazdı
Abi benden sana tavsiye sakın ama sakın geçme! Ben geçtim resmen pişmanım. Ttnete ödediğim taahhütte cabası. İnternet hizmeti haricinde telefonundan cayma bedelini ödemiyorlar. Bekleyen bir ton şikayet var şikayetvar.com dan bakabilirsin. Attığım ticketleri otomatik kapatıyorlar. Benide günde 3 sefer arayıp caydırdılar. 65 tl sabit dediler. İlk fatura 108 geldi gerisini sen düşün. Telefonunu verdikleri voip modeme bağlıyorsun modem kapalı olunca telefon da gidiyor. Verdikleri modeme bağımlı kalıyorsun. Superonline ttnet altyapısını kullanan bir şirket. Uzun lafın kısası ben geçtim bin pişmanım ödemediğim cerme kalmadı.Yinede sen bilirsin..
Voip telefon kullandığında modem'e bağlı kalmayıpda uzaydan mı çekeceksin telefon bağlantısını ?
Firmaya bok atayım derken biraz destekli at bence.
Normal telefon kullansaydın da telefon hattına bağımlı kalacaktın zaten.
Bende superonline voip telefon kullanıyorum 2 adet ve gayette memnunum.
Her ay ücretsiz her yöne 100 dakika beleş veriyorlar o da bana yetiyor.
Yalın internet için ekstra 10 tl fazladan ödüyorum internete o da 2 telefon için toplamda 50 tl hat parası ödemekten daha iyidir en azından.
Toplamda 8 mb'e kadar sınırsız internet + 2 sabit hatta aylık 60 TL ödüyorum, şu ana kadar ttnet kaynaklı sorunlar dışında bir sorunla karşılaşmadım.
-
Ben çok memnunum ama 59 tl ye 50 mb internet+telefon var neden onageçmediniz?(25 mb + tel de olabilir)
Birde önceki 80 tl fatura ney o ogle ne internetiymiş o
-
2 yıldır Superonline nin 8 mbite kadar olan sınırsız tarifesini kullanıyorum.
Ben memnunum...
Piyasada tekel olmasındansa firma çokluğunun olması iyidir.
-
Yıllar önce aramışlardı. TTNet ile ilgili altyapı sorunlarını anlattım, "çözemiyorlar ya da çözmüyorlar, siz çözeceğinizi taahhüt edecekseniz buyrun size geçeyim.." dedim.
Arayan kız teşekkür edip kapattı telefonu. En azından dürüst davranıyorlar. Ayıpettin abi biz hallederiz ayağı çekmediler.
Kullandığım hattın altyapısı superonline olsaydı bir dakika bile düşünmez geçerdim.
-
kablonet varsa onu bağlat hacı 25mbit 150gb adil kullanım kotalı kullanıyorum, tertemiz kurtarıyor, hd uydu yayını ve kablo tv ile beraber 60 lira.
husnuweb tarafından 30/Ara/14 22:15 tarihinde düzenlenmiştir -
bende 64'lük tarifedeyim hocam(16mbit'e kadar). şu ana kadar iyi gidiyor. sadece 2 gün problem oldu o da bizim memlekette genelmiş öyle diyorlar. müşteri hizmetlri ttnetten iyi bana göre (3 yıl ttnet kullandım) hız olarak gayet güzel. akk ttnet gibi çat diye girmiyor 3 ay filandır kullanıyorum ölümüne sömürüyorum ama hala 720p altı film izlemedim yani akk uygulanmadı hattıma.
Kreyzi tarafından 30/Ara/14 22:22 tarihinde düzenlenmiştir