Superonline Kullanıcıları Memnun Musunuz ?
-
Yakında ttnet taahhütüm bitiyor.Şuan 25 megabite kadar sınırsız kullanıyorum.

Aldığım hızlar bunlar.Genel olarak pek kesinti yaşamadım kullandığım süre boyunca.Birde superonline deneyeyim diyorum.Kullanan kişiler memnun mu yoksa boşver mi diyorsunuz ?
-
valla ttnetin vermedigini 8 mbps akksız interneti 100 tl den verio arada bn de mi geçsem diom :d
-
PanxeR bunu yazdı
valla ttnetin vermedigini 8 mbps akksız interneti 100 tl den verio arada bn de mi geçsem diom :d
Turkcell çalışanlarına özel indirimli tarife veriyor.Superonline'da bir şey yok mu ?
-
Hocam hemen hemen ayni sonuclari fiber sol'de aliyorum bende. 50 lira veriyorum 2 yil taahutlu. Akk var 50gb.
-
Bu superonline'ın sitesi ne kadar karışık.Fiyat bilgisine nereden bakıyoruz.Her yere başvuru formu koymuşlar.
-
Peki Vodafone.net nasıldır ? Sanırım uydunet ve superonline hariç hepsi ttnet altyapısın kullanıyor ?
-
Mustafa bunu yazdı
Bu superonline'ın sitesi ne kadar karışık.Fiyat bilgisine nereden bakıyoruz.Her yere başvuru formu koymuşlar.
www.superonline.net/yardim-detay?h=41 buyur hocam superonline iyidir ya şaşma derim...
-
Hocam superonline fiber hizmeti varsa kacirma.
Adsl hizmetlerinin alt yapisi ttnet sagliyor.
HoLyCat tarafından 09/Ağu/14 23:08 tarihinde düzenlenmiştir -
superonline ı bilmiyorum ama dsmart net gördüğünüz yerde ayaklarınız poponuza çarpsın
-
Mustafa bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Turkcell çalışanlarına özel indirimli tarife veriyor.Superonline'da bir şey yok mu ?
o özel indirimli paket pekte bi paket degil hocam. kullanmıyorum onu : )
-
1 seneden fazla superonline 8.mbit 50 akk kullanıyordum sorun yoktu bir ay once 16 mbit 75 akk ye geçtim 1.60 civari download yapıyorum bu ay 162 gb kota yaptim hiz düşmedi baglantıda sorun yok müşteri hizmetleri bayanları pek anlamasa da erkekleri sorunu çözüyor
fiber yok burada fiber olunca ona geçecem ama ttnet dsmart vs digerlerinden iyi.