Superonline Kullanıcıları Memnun Musunuz ?
-
SuperOnline bugüne kadar gördüğüm en üstün hizmeti veren , en hızlı ve en güvenilir internet. Her ay düzenli olarak kapıma bir şikayetiniz var mı memnunmusunuz diye superonline 'nin anketörleri geliyor. E birde toprağımızın interneti Mehmet Emin KARAMEHMET :) ÇukurOva Holding ;) daha nolsun ?
-
uydunet 10 mbit neti 100 tl'ye veriyor (gene sınır yok)
ve 10 mbit'e kadar yazdığına bakmayın, ne dediyse onu veriyor :)
şu an 10 mbit 50 GB kotalıyı kullanıyorum
1.20 mb / sn ve üzeri indiriyor
zaten teorik hız = 10 / 8 = 1.25 mb / sn :)
-
superonline numaramı bıraktım beni aradılar birşeyler saçmaladılar sonra telefonu kapattılar.
sonra birdaha aradılar saçma şeyler sorup kapattılar.
2 gün sonra birdaha aradılar sadece yalın internet 47 lira dediler 8 mbps kadar 50 akk dediler pahallı dedim.
zaten tahattut varken ttnet te 46 lira ödüyordum telefonla birlikte.
neyse görevli kaşar iyice saçmalamaya başladı yok siz kimlik bilgilerini verin kayıt yapayım sonra fiyat indirimi yapmak için sizi arayacağız filan.
dedim ne alakası var niye hizmeti başlatayım ? dedi bizde internet artı telefon hizmeti yok.
bende dedim yoksa yapacak birşey de yok dedim bana hem telefon hem internet lazım fax kullanıyorum ben.
bir yere yönlendirdi yince amatör birileri birşeyler saçmaladı şaşkınlık içinde konuştum bunlarla sonra biranda iyi günler beyfendi dedi kapattı.
sonra hemen ardından doping internet aradı şok oldum dedim ulan ne oluyor ne yapmaya çalışıyorsunuz ?
başladı anlatmaya interneti superonline dan verelim telefonu ayrı yerden verelim onunla bunun faturası farklı olur ama çok memnun olursunuz.
dedim kapat kapat saçmalamayın hayatımda bu kadar saçma şeyleri ilk defa duydum.
acaba birileri kafamı buldu benle yoksa zikmeyemi çalışıyorlar ?
-
Süperonline adsl de ttnet altyapısı kullanıyor. ADSL duyduğunuz heryerde aklınıza telekom gelebilir çünkü altyapı telekomun. Süperonline fiber hizmetini kullanıyorum. Aşırı derecede memnunum
-
Çok download yapıyorsan superonline gecekusu paketini öneririrm. 50 mbit, kotalı fakat 12 - 6 arası kota yok. Download programlarını schedule et sadece o saatlerde çeksin. deli gibi indirir
-
evet
-
Superonline'ın hizmet kalitesi ttnet'e oranla daha iyi ama herhangi bir şekilde bağlantı problemi yada başka bir problem yaşadığında insanı anasından doğduğuna pişman ediyorlar resmen..
8 megabit yerine 2 megabit hız geliyordu, çözene kadar 2 ay geçti..
-
PanxeR bunu yazdı
valla ttnetin vermedigini 8 mbps akksız interneti 100 tl den verio arada bn de mi geçsem diom :d
Kotasız internet için Grid Telekom'u tercih edebilirsin, daha ucuz.
-
HoLyCat bunu yazdı
Hocam superonline fiber hizmeti varsa kacirma.
Adsl hizmetlerinin alt yapisi ttnet sagliyor.
TTNET =/= TT :)
Ulusal altyapı sağlayıcı(yerleşik operatör) Türk Telekom, TTNET ise diğerleri gibi TT altyapısını kullanan servis sağlayıcı.(en azından kağıt üzerinde)
-
Süperonline 3-4 aydır kullanıyorum getirdikleri modem çalışmadı baktım adaptor bozuk getiren elemanı aradım böyle böyle diye
takınca bi 10-20 saniye bekle diyo bana hala. sonra gidip tim den değiştirebilirsin dedi değişmediler müşteri hizmetlerini aradım dönen olmadı
hala eski modemi kullanıyorum.
onun dışında net iyi ama bazen geceleri bi kesiliyo galiba bi kaç defa denkgeldi
Bide bunların şirketlere özel bi tarifesi var baya bi ucuz hala varsa tabi onu araştırabilirsin.
Sonuç Olarak zaten hepsinin.....