folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Superonline Kullanıcıları Memnun Musunuz ?

Superonline Kullanıcıları Memnun Musunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SuperOnline bugüne kadar gördüğüm en üstün hizmeti veren , en hızlı ve en güvenilir internet. Her ay düzenli olarak kapıma bir şikayetiniz var mı memnunmusunuz diye superonline 'nin anketörleri geliyor. E birde toprağımızın interneti Mehmet Emin KARAMEHMET :) ÇukurOva Holding ;) daha nolsun ?

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

uydunet 10 mbit neti 100 tl'ye veriyor (gene sınır yok)

ve 10 mbit'e kadar yazdığına bakmayın, ne dediyse onu veriyor :)

şu an 10 mbit 50 GB kotalıyı kullanıyorum

1.20 mb / sn ve üzeri indiriyor

zaten teorik hız = 10 / 8 = 1.25 mb / sn :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

superonline  numaramı bıraktım beni aradılar birşeyler saçmaladılar sonra telefonu kapattılar.

sonra birdaha aradılar saçma şeyler sorup kapattılar.

2 gün sonra birdaha aradılar  sadece yalın internet 47 lira dediler 8 mbps  kadar 50 akk dediler pahallı dedim.

zaten tahattut varken ttnet te 46 lira ödüyordum telefonla birlikte.

neyse görevli kaşar iyice saçmalamaya başladı  yok siz kimlik bilgilerini verin kayıt yapayım sonra fiyat indirimi yapmak için sizi arayacağız filan.

dedim ne alakası var niye hizmeti başlatayım ? dedi bizde internet artı telefon hizmeti yok.

bende dedim yoksa yapacak birşey de yok dedim bana hem telefon hem internet lazım fax kullanıyorum ben.

bir yere yönlendirdi yince amatör birileri birşeyler saçmaladı şaşkınlık içinde konuştum bunlarla sonra biranda iyi günler beyfendi dedi kapattı.

sonra hemen ardından doping internet aradı şok oldum dedim ulan ne oluyor ne yapmaya çalışıyorsunuz ?

başladı anlatmaya interneti superonline dan verelim telefonu ayrı yerden verelim onunla bunun faturası farklı olur ama çok memnun olursunuz.

dedim kapat kapat saçmalamayın hayatımda bu kadar saçma şeyleri ilk defa duydum.

acaba birileri kafamı buldu benle yoksa zikmeyemi çalışıyorlar ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek

Süperonline adsl de ttnet altyapısı kullanıyor. ADSL duyduğunuz heryerde aklınıza telekom gelebilir çünkü altyapı telekomun. Süperonline fiber hizmetini kullanıyorum. Aşırı derecede memnunum

Titanyumun gücü adına!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Çok download yapıyorsan superonline gecekusu paketini öneririrm. 50 mbit, kotalı fakat 12 - 6 arası kota yok. Download programlarını schedule et sadece o saatlerde çeksin. deli gibi indirir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

evet

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Superonline'ın hizmet kalitesi ttnet'e oranla daha iyi ama herhangi bir şekilde bağlantı problemi yada başka bir problem yaşadığında insanı anasından doğduğuna pişman ediyorlar resmen..

8 megabit yerine 2 megabit hız geliyordu, çözene kadar 2 ay geçti..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

valla ttnetin vermedigini 8 mbps akksız interneti 100 tl den verio arada bn de mi geçsem diom :d

Kotasız internet için Grid Telekom'u tercih edebilirsin, daha ucuz.

arbeit macht frei
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Hocam superonline fiber hizmeti varsa kacirma.

Adsl hizmetlerinin alt yapisi ttnet sagliyor.

TTNET =/= TT :)

Ulusal altyapı sağlayıcı(yerleşik operatör) Türk Telekom, TTNET ise diğerleri gibi TT altyapısını kullanan servis sağlayıcı.(en azından kağıt üzerinde)

arbeit macht frei
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

Süperonline 3-4 aydır kullanıyorum getirdikleri modem çalışmadı baktım adaptor bozuk getiren elemanı aradım böyle böyle diye

takınca bi 10-20 saniye bekle diyo bana hala. sonra gidip tim den değiştirebilirsin dedi değişmediler müşteri hizmetlerini aradım dönen olmadı 

hala eski modemi kullanıyorum.

onun dışında net iyi ama bazen geceleri bi kesiliyo galiba bi kaç defa denkgeldi

Bide bunların şirketlere özel bi tarifesi var baya bi ucuz hala varsa tabi onu araştırabilirsin.

Sonuç Olarak zaten hepsinin.....

#....
Toplam Hit: 2445 Toplam Mesaj: 21