Sürat Kargo Rezilliği...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo

    kargo işi şubeden şubeye değişiyor. lakin kaliteli kargo arıyorsanız ups kullanın. 1 yıl hp de çalıştım, tüm parça gönderilerimiz ve müşteriden arızalı laptop alımlarımız ups le oluyodu. kargo ile ilgili hiç şikayet almadık.

    ups te sitesinden kurye çağırıyorum 2 saat sonra geliyo. yurtiçinin siteden kurye çağırıyorum, hiç çağırmamışım gibi oluyo :P şubeyi arıyorum sonra, siteden kurye çağırdım online ödedim diyorum. hiç haberleri yok böyle bişey olduğundan, tamam neyse diyip telden çağırıyorum 2 gün sonra geliyo. :P 

    ups in elemanlar bordu bereli gibi geziyo bi de :P geçen açtım kapıyı, bi de siyah maske takmış. 2 metre eleman. dedim noluyo amk evi mi basıyolar :P

     


    29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Sürat Kargo büyük alışveriş sitelerinden gönderi başı en ucuza kargo taşıyan firma. Satıcılarda kendilerine daha fazla kar kalsın diye bunları tercih ediyor. Bu seferde bu kadar yoğunluğu sistemleri ve şubeleri kaldıramıyor. Zaten en son çoğu elemanını işten çıkarmıştı. Elemanlar sosyal medyada şikayet ediyordu. Hala çalışanlarda zaten kendilerine iş bakıyor. Bulsa bırakıp kaçacak. Çünkü çekilecek çile değil.

    Bu kadar ucuz fiyat ile taşıma yapmalarına sebep ise şirket şuan Tmsf'ye ait. Şu aralar satılmak isteniyor ama alıcı yok. Alıcıya maksat şirketin işleri iyi göstermek isteniyor. 


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 1527 Toplam Mesaj: 13
sürat kargo rezillik