folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Suriye Savaşının Artılar Eksileri

Suriye Savaşının Artılar Eksileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

artıları :

*gariban gençler neredeyse kalmayacak (savaşa gidecek olan ve muhtemelen büyük kısmını kaybedeceğimiz kesim gariban çocukları olacağı için )

*lüx alışkanlıklarımızdan muhtemelen vaz gececeğiz (2. dünya savaşı sırası gibi yokluk hakim olacak ekonomi ya..ağı yiyecek)

*ırak taki demokrasi! suriye yede gelecek ardından bize gelecek yavaş yavaş

eksileri :

kimin umrunda amerika emretti tayyip yapacak emre itaatsizlik olmaz.

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Lütfen konuda birilerine sövmeyin.Güncel olan bir konu.Yarın öbür gün savaş çıkabilir.Bunun bize eksilerini artılarını tartışalım.İnsanlar bilinçlensin.Bence;

ARTILARI

+Amerikayla birlikde girersek savaşa Amerika bize dolar öder ve biraz dolar düşer.

+Türk ordusu Amerikan desteğiyle Suriyeyi rahatça indirebileceği için ordumuzun şanı yükselir.

+Amerika-Türkiye ilişkileri ilerler.

EKSİLERİ

-Bizimle alakalı olmayan bir savaş için bir sürü vatan evladımız ölecek.

-Esada destek çıkacak ülkelerle aramız açılacak.

-Boş yere milyonlarca dolar askeri harcamamız olacak.

-Ülkemize kaçıp gelen ve şuanda bile bir milyonu aşkın olan Araplar ülkemizde ileride çok ciddi problemler yaratacak ki yaratıyorlarda şuan.

-Reyhanlıda olduğu gibi kimsenin üzerine almayacağı patlamalar yaşanabilir ülkemizde.

-Ölecek olan yüzlerce asker ve sivil.

al benden sana şan şöhret

al eline g3 gir suriyeye

Amerkanın güdümnde olamktan kendine şan çeref çıkarabiliyosan diyecek bir sözüm de yok sana..

En basitinden bir film izle

" batı cephesinde yeni bir şey yok"

Orda senin gibi gazlanmış bebelerin savaşta anlarının amlarına nasıl tersten baktıkları anlatılır

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Lütfen konuda birilerine sövmeyin.Güncel olan bir konu.Yarın öbür gün savaş çıkabilir.Bunun bize eksilerini artılarını tartışalım.İnsanlar bilinçlensin.Bence;

ARTILARI

+Amerikayla birlikde girersek savaşa Amerika bize dolar öder ve biraz dolar düşer.

+Türk ordusu Amerikan desteğiyle Suriyeyi rahatça indirebileceği için ordumuzun şanı yükselir.

EKSİLERİ

-Ülkemize kaçıp gelen ve şuanda bile bir milyonu aşkın olan Araplar ülkemizde ileride çok ciddi problemler yaratacak ki yaratıyorlarda şuan.

-Reyhanlıda olduğu gibi kimsenin üzerine almayacağı patlamalar yaşanabilir ülkemizde.

al eline g3 gir suriyeye

Amerkanın güdümnde olamktan kendine şan çeref çıkarabiliyosan diyecek bir sözüm de yok sana..

Orda senin gibi gazlanmış bebelerin savaşta anlarının amlarına nasıl tersten baktıkları anlatılır

benim gazlanmış olduğumu nerden anladın? 

3 tane artıya karşı 6 tane eksi saymış olmamdan böyle bir sonuç çıkardın demek.Senin beynin algılamakda çok güçlük çekmiş onun için biraz senin seviyene indireyim açıklamayı.Bence 6 tane eksi yada daha fazla eksisi olması artısından çoksa ben savaşı bizim için dezavantaj olarak görüyorum demek istiyorumdur.

Umarım şimdi anlamışsındır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

firstpost.com/topic/place/syria-t90-battle-tank-in-use-in-syria-with-shtora-anti-missile-def-video-GzgOl7y5MG8-15-12.html

bunu izleyince hep gülüyorum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    ltcelik bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

ARTILARI

EKSİLERİ

al eline g3 gir suriyeye

benim gazlanmış olduğumu nerden anladın? 

3 tane artıya karşı 6 tane eksi saymış olmamdan böyle bir sonuç çıkardın demek.Senin beynin algılamakda çok güçlük çekmiş onun için biraz senin seviyene indireyim açıklamayı.Bence 6 tane eksi yada daha fazla eksisi olması artısından çoksa ben savaşı bizim için dezavantaj olarak görüyorum demek istiyorumdur.

Umarım şimdi anlamışsındır.

eve mutfak robotu almıyoruz hocam artı eksi sayılarını karşılaştırayım.

eğer savaş çıkacaksa türkiye açısından artısı yoktur. 

amerika para ödemez bize. ne olacaksa yine hükümet karşılar. tatile çıkma olayı değil bu savaşa giriyoruz.

ordunun şanı yürümez ki kaldı ki orada ordumuz şanlı-şöhretli bir varlık gösteremez. önden piyon olarak gidip gelirler o kadar.

türkiye-abd ilişkileri hep aynıydı aynı kalacaktır. git derse gidiyoruz gel derse geliyoruz.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

bu madde bütün artıları götürür.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı

Sikildiğimiz yanımıza kar kalır.

+ yillarca suren ekonomik krizlere gireriz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı

Sikildiğimiz yanımıza kar kalır.

Başka söze ne hacet. Kısa ve öz açıklamış arkadaş

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

ABD Başkanı Barack Obama, Suriye'ye karşı yapılması muhtemel bir operasyon konusunda henüz kararını vermediğini açıkladı.

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ise muhaliflere destek sözü verse de askeri operasyon taahhüdünde bulunmadı.

İngiltere parlamentosu’ndaki Suriye oylaması sona erdi. Konuyla ilgili yapılan oylama 272 evet oyuna karşı 285 hayır oyuyla reddedildi.

Merkel ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Suriye'deki durumun BM tarafından ele alınması gerektiği konusunda mutabakata vardı. İki lider, bu ülkedeki anlaşmazlığın ancak siyasi yöntemlerle çözülebileceğini vurguladı.

kaynak: haberturk anasayfa manşetteki iki haber, 30 Ağustos Cuma, TSİ 01:15

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

ABD Başkanı Barack Obama, Suriye'ye karşı yapılması muhtemel bir operasyon konusunda henüz kararını vermediğini açıkladı.

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ise muhaliflere destek sözü verse de askeri operasyon taahhüdünde bulunmadı.

İngiltere parlamentosu’ndaki Suriye oylaması sona erdi. Konuyla ilgili yapılan oylama 272 evet oyuna karşı 285 hayır oyuyla reddedildi.

Merkel ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Suriye'deki durumun BM tarafından ele alınması gerektiği konusunda mutabakata vardı. İki lider, bu ülkedeki anlaşmazlığın ancak siyasi yöntemlerle çözülebileceğini vurguladı.

kaynak: haberturk anasayfa manşetteki iki haber, 30 Ağustos Cuma, TSİ 01:15

Sanıyorum ki ingilizler operasyon konusunda bm de verilen ilk fire ve devami gelir umarim.

Toplam Hit: 5667 Toplam Mesaj: 41