Suriye Savaşının Artılar Eksileri
-
masum insanların ölmesinden ne artı çıkar hocam, çok yüzeysel düşünüyorsun.
-
baron_27 bunu yazdı
hayal kurmayın Türkiye tek başına nereye giriyor, niye giriyor. dünyanın abileri varken (abd,ing,fr,rs) bm varken.
türkiye ancak oraya insani yardım gönderir kaçan insanlara kucak açar.
Yeterince kucak açtık zaten.
-
RETRET bunu yazdı
http://www.liveleak.com/view?i=aea_1377610601
Bizim eski M60'lardan da aynı performansı beklemek yanlış olmaz sanırım.
-
u235 bunu yazdıltcelik bunu yazdıu235 bunu yazdı
Lütfen konuda birilerine sövmeyin.Güncel olan bir konu.Yarın öbür gün savaş çıkabilir.Bunun bize eksilerini artılarını tartışalım.İnsanlar bilinçlensin.Bence;
ARTILARI
+Amerikayla birlikde girersek savaşa Amerika bize dolar öder ve biraz dolar düşer.
+Türk ordusu Amerikan desteğiyle Suriyeyi rahatça indirebileceği için ordumuzun şanı yükselir.
+Amerika-Türkiye ilişkileri ilerler.
---...
benim gazlanmış olduğumu nerden anladın?
3 tane artıya karşı 6 tane eksi saymış olmamdan böyle bir sonuç çıkardın demek.Senin beynin algılamakda çok güçlük çekmiş onun için biraz senin seviyene indireyim açıklamayı.Bence 6 tane eksi yada daha fazla eksisi olması artısından çoksa ben savaşı bizim için dezavantaj olarak görüyorum demek istiyorumdur.
Umarım şimdi anlamışsındır.
Kardeş sen önce kendi seviyene in...Ağzından çıkanı kulağın duysaydı ( beyinciğin kendi dediğini algılasaydı ) zaten Artılar dediğin şeyleri yazmazdın
-
savaş şuan bir köşeye çekildi..
ingiltere oy birliğiyle operasyonu istemediğini açıkladı
obama böyle bir karar vermediğini söyledi
fransa askeri operasyon istemiyor
en azından şuan türkiyeden başka savaş isteyen ülke kalmadı...
suriyenin kimyasal kullanmadığını ilk gün biliyordum.. ve cia da doğruladı
bana göre bu saldırmazlık durumu, iran'ın israile yönelik saldırı söylemleri etkili oldu.. (yahudi lobisi)
mungabunga tarafından 30/Ağu/13 10:32 tarihinde düzenlenmiştir -
masum insanlar ölürmüş savaş cıkara
suriyede savaşyokmu masum insanlar ölmüyor mu ?
-
Suriye ye müdahele edilmesin, hiç birşey yapılmasın, yarın birgün de Esad Türkiye ye kimyasal bomba atsın...
Ozaman "Savaş kötü savaş kaka" diyenleri görürüm
-
mungabunga bunu yazdı
savaş şuan bir köşeye çekildi..
ingiltere oy birliğiyle operasyonu istemediğini açıkladı
obama böyle bir karar vermediğini söyledi
fransa askeri operasyon istemiyor
en azından şuan türkiyeden başka savaş isteyen ülke kalmadı...
suriyenin kimyasal kullanmadığını ilk gün biliyordum.. ve cia da doğruladı
bana göre bu saldırmazlık durumu, iran'ın israile yönelik saldırı söylemleri etkili oldu.. (yahudi lobisi)
Hani şu Saddam a kimyasal saldırıda yardım eden CIA mi doğruladı ?
-
Noldu bizim şu girelim edelim diyenleri Ağababaları sattı galiba.Dünyada fesadın başı ile Suriye'ye girip adalet getireceksiniz hee.Oy verenler Haçlı birliğiyle her girdiğiniz yerde Iraktaki , libyadaki ,Afganistandaki şehitlerin vebali üzerinizedir.Hesabı burda da diğer taraftada sorulacak ..
-
Ne olursa olsun her savaş cinayettir.