Suriyeliler / İzmir ? [Acil]
-
http://gundem.milliyet.com.tr/suriyeliler-dugunu-basti-/gundem/detay/1763968/default.htm
-
u235 bunu yazdı
Yurtlarda beleşe kalıyorlar.Bazıları belli bir süreliğine kamplarda kalıyor.Kamp yada yurtları beğenmeyenler ev falan tutuyor kendileri.
Nasıl ulaşıyoruz başvuruyoruz usta oralara
-
noname bunu yazdıu235 bunu yazdı
Yurtlarda beleşe kalıyorlar.Bazıları belli bir süreliğine kamplarda kalıyor.Kamp yada yurtları beğenmeyenler ev falan tutuyor kendileri.
Nasıl ulaşıyoruz başvuruyoruz usta oralara
bilgim yok sadece haberlerde gördüm.
-
en yakın aqp il ilçe şubesine gidiyorsun aile ile birlikte
amirin köşkününün kapısını kırıyorsun.
aileyı yıgıyorsun.
bu.!?
sonuçlardan haberdar oluyorsun!? -
u235 bunu yazdı
Millet avrupada bunlardan bezmiş ülkelerine istemiyor bizde ne kadar asalak varsa dolduruyoruz ülkeye bok var gibi.
O mültecilerin içinde en az %15 kadarı birebir çatışmalara girmiş insan kasabı teröristler.Bundan 10 sene sonra suriyenin durumuna Türkiye düşecek bu adamlar sayesinde.Sevgili başbakanın planı ülkeyi arap,kürt,Türk olarak 3 ayrı devlete ayırmak heralde.
yok cnm okadarda hain planlar icinde deildir ayip
izmirde bi yer insaa ediyorlardi murid haberlerde gormustum nette bi arastir bittimi falan haberim yok
-
valla suriyelileri bilmem de afganlar Kars ta bizden daha iyi yaşıyor onu biliyorum