Sürme Süren Erkekler ? - Erkeklerin Sürme Sürmesi Konusunda Ne Düşünüyorsunuz?
-
Bir din sahibi insan eğer bir yorum yapacaksa Dinin gerektirdiği bakış açısı ile yapmak zorunda. Tabi bunu karşı tarafın idrak edebilmesi hele hele dinsizler için çok zordur hatta imkansız.
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
KroBey bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------Konuyu açan arkadaş sürme ne işe yarar diye sormuş mu ?
-----------------------------fakat arkadaş sürme sürmek dinen caizmidir diye de sormamış ...
-----------------------------Caiz olup olmadığı hakkında bir yorum yok zaten.
-
abicim niye hemen tartışma haline giriyorsunuz.Noldu lan bize :)
Sünnet olduğunu bilmiyordum öğrendim teşekkürler.Sürermiyim,olabilir.
-
Adı üstünde sürme :)
-
bnce sürebilir. bi sakınca yok .şahsen sürüorm birazda tarzımdan dolayı :G \m/ xD o kadar abartıya kaçmadan tabi 8)
-
abidalherifxW bunu yazdı:
bnce sürebilir. bi sakınca yok .şahsen sürüorm birazda tarzımdan dolayı :G \m/ xD o kadar abartıya kaçmadan tabi 8)
-----------------------------tarzımız aynı kanımca :W
ama sürme erkeklere yakışıyor .. sür hacı sen, bak yakışıyorsa devam et kimseye laf söylemek düşmez.. ama yakışmıyorsa da sürmenin anlamı yok boşver.
örn: karayipdeki eleman, barış akarsu -
Bir ara bir bayan arkadaş bana dedi. gözlerine sürme mi çekilmiş. Dedim hayır. Dedi çok güzel gözlerin var.. Dedim sağol senin de.. :D
Böyle olay geldi aklıma. sürme sürmem... doğuştan varmış zaten. :)
Erkeklerin sürmesi konusuna adam kendisini öyle yakışıklı buluyorsa sürsün. :) Kına da yakabilir :)
-
önyargılı nelere nelere cıkıştık bunada elbet birşey bulunur zaman ile ((:
aslında bazısına yakışıyo :d:d sürülebilitesi yüksek artıkın
-
gay olabileceği kanısı geliyor aklıma hemen nedense..heralde kabadayının etkisi hala kalmış zihnimde..
-
sürmüyom ama
3 sag 2 sol göze sürmek sünnettir.:)