Sürme Süren Erkekler ? - Erkeklerin Sürme Sürmesi Konusunda Ne Düşünüyorsunuz?
-
peygamberden bi eksiğiniz sürme kaldı yani, töbe töbe.
-
sünnet.bencede yakışıyor.ama patlak gözlü insanlara yakştıramıyorum
-
Surmeyi ceken arkadaslar, ismid ile mi cekiyorlar acaba? Sayet ben hic cekmedim cekmemde
-
Ateistler sürmesin aman ha.Çünkü dinimize göre peygamberimizin sürdüğü birşey.Dikkat edin sürerseniz islamı kabul etmiş olursunuz ona göre
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Ateistler sürmesin aman ha.Çünkü dinimize göre peygamberimizin sürdüğü birşey.Dikkat edin sürerseniz islamı kabul etmiş olursunuz ona göre pufff:D
-----------------------------ben doğuştan sürmeliyim hoca peygambermi oluyoz o zaman:D
-
n2n2 bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
Ateistler sürmesin aman ha.Çünkü dinimize göre peygamberimizin sürdüğü birşey.Dikkat edin sürerseniz islamı kabul etmiş olursunuz ona göre pufff:D
-----------------------------ben doğuştan sürmeliyim hoca peygambermi oluyoz o zaman:D
-----------------------------Sen doğuştan müslüman doğmuşsun.Ne atesiti hemen bırakıyosun boşluğu,islama geliyorsun.Ciddiyim
-
benim bildiğim o piyasadaki sürmeyle Peygamberimizin sürdüğü sürme aynı değil :W
bizde vardı bi kez sürdüm bi dahada sürmedim :W
-
KroBey bunu yazdı:
Sürmem, sürülmesi de hoşuma gitmez. Amma ve lakin Peygamber Efendimiz sürermiş ve bu sebepten de sünnet olduğunu duydum.
-----------------------------Evet rüyamda gördüm, sürmeliydi ama sanki doğuştan sürmeli gibiydi...
-
xzxz bunu yazdı:
eskiden güneş gözlüğü diye birşey yok tabi, gözleri boyamanın ya da sürme çekmenin temel amacı gözü ışıktan korumak, kar üzerinde ya da çölde yansıyan güneş ışığının gözü yakmasını/ kamaştırmasını engellemek . ama tabi bunun dışında kullanım tamamen artizlik amaçlı olup 3.kişiyi zerre kadar ilgilendirmemektedir.
-----------------------------aynen katılıyorum