Sürücüler Acılmıyor, Yardım Lütfen
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
az buçuk makattan sallayacağım ama kaspersky sistem dosyalarına bulaşan namıssız firüsleri silmekle kalmamış(veya silemeyeceği kadar tşşaklı virüslerle karşılaşmış sonra da) hazır gelmişken sistem dosyalarından da birkaç tanesini sileyim demiş ve sistem dosyalarını silmiş..format şart gibi görünüyor.ama sen yinede baştan nod32 ile bir daha taratıp şansını dene..bende de gizli dosyaları açtırmıyordu sonra nod32 ile tarattım geçti..
arkadasa katılıyorum cok basımdan gecti onun için sistemin tam cokmeden tası bilgilerini guvenli yere sonra temiz formatın ardından hemen kur antivirusu sonra kurarsan aynı sorunla karsılasabilirsin bn de bu sorunu cok yasadım viruslerle mutlu mutlu anlasıyoruz artık kaspersky senin system 32 deki autorun dll ni silmiş büyük ihtimalle işin sonu tum program autorunlarını kaybetmenle sonuclanacakacele etsen ii olur hocam...
-
Triumph bunu yazdı:
az buçuk makattan sallayacağım ama kaspersky sistem dosyalarına bulaşan namıssız firüsleri silmekle kalmamış(veya silemeyeceği kadar tşşaklı virüslerle karşılaşmış sonra da) hazır gelmişken sistem dosyalarından da birkaç tanesini sileyim demiş ve sistem dosyalarını silmiş..format şart gibi görünüyor.ama sen yinede baştan nod32 ile bir daha taratıp şansını dene..bende de gizli dosyaları açtırmıyordu sonra nod32 ile tarattım geçti..
-----------------------------al hocam bunuda arşivine koy gizli dosyalarını kilitleyen virüs amvo virüsüdür. onu temizlemek için aşağıdaki linkteki dosyalarla halledebilirsin..
-
essan kimin bası sıkıssa yanındasın kardes ...
bu ne yardımseverlik ;
madalyalıksın ha
-
ativaran216 bunu yazdı:
-----------------------------essan kimin bası sıkıssa yanındasın kardes ...
bu ne yardımseverlik ;
madalyalıksın ha
-----------------------------:)
-
bende olsa vercem amma yok ne yazık, fazla olan varsa versin ben yenisini alırım ona:)