folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Sürücüler Acılmıyor, Yardım Lütfen

Sürücüler Acılmıyor, Yardım Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ativaran216
    ativaran216's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------
    az buçuk makattan sallayacağım ama kaspersky sistem dosyalarına bulaşan namıssız firüsleri silmekle kalmamış(veya silemeyeceği kadar tşşaklı virüslerle karşılaşmış sonra da) hazır gelmişken sistem dosyalarından da birkaç tanesini sileyim demiş ve sistem dosyalarını silmiş..format şart gibi görünüyor.ama sen yinede baştan nod32 ile bir daha taratıp şansını dene..bende de gizli dosyaları açtırmıyordu sonra nod32 ile tarattım geçti..
    arkadasa katılıyorum cok basımdan gecti onun için sistemin tam cokmeden tası bilgilerini guvenli yere sonra temiz formatın ardından hemen kur antivirusu sonra kurarsan aynı sorunla karsılasabilirsin bn de bu sorunu cok yasadım viruslerle mutlu mutlu anlasıyoruz artık kaspersky senin system 32 deki autorun dll ni silmiş büyük ihtimalle işin sonu tum program autorunlarını kaybetmenle sonuclanacak

acele etsen ii olur hocam...

yorum tartısmada olur imza da değil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    az buçuk makattan sallayacağım ama kaspersky sistem dosyalarına bulaşan namıssız firüsleri silmekle kalmamış(veya silemeyeceği kadar tşşaklı virüslerle karşılaşmış sonra da) hazır gelmişken sistem dosyalarından da birkaç tanesini sileyim demiş ve sistem dosyalarını silmiş..format şart gibi görünüyor.ama sen yinede baştan nod32 ile bir daha taratıp şansını dene..bende de gizli dosyaları açtırmıyordu sonra nod32 ile tarattım geçti..

al hocam bunuda arşivine koy gizli dosyalarını kilitleyen virüs amvo virüsüdür. onu temizlemek için aşağıdaki linkteki dosyalarla halledebilirsin..

http://uploaded.to/?id=vt9qoa

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ativaran216
    ativaran216's avatar
    Erkek

essan kimin bası sıkıssa yanındasın kardes ...

bu ne yardımseverlik ;

madalyalıksın ha

yorum tartısmada olur imza da değil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    ativaran216 bunu yazdı:

essan kimin bası sıkıssa yanındasın kardes ...

bu ne yardımseverlik ;

madalyalıksın ha

:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    bende olsa vercem amma yok ne yazık, fazla olan varsa versin ben yenisini alırım ona:)

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
Toplam Hit: 5527 Toplam Mesaj: 26