folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Süt Ve Süt Ürünleri Web Sitesi Yapılacak.

Süt Ve Süt Ürünleri Web Sitesi Yapılacak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar akrabamın süt ve süt ürünleri fabrikası var ve şuan ki web sitesinden menun değiller.Yeniden başka bir web sitesi yaptıracaklar bende yapan TBT olsun dedim.Şuan ki siteleri www.aydasut.com.tr flash ile yapmışlar.Ve istedikleri site  buna benzer birşey istiyorlar www.yorukoglusut.com.tr       

Kurumsal sipariş formu da sityorlar , misal BİM A.Ş firma giriş kodu verilecek süt ve süt ürünlerinin listesi ve fiyatı çıkacak ordan sipariş verip mail olarak gelecek.Bu örnek veridiğim siteye göre ön çalışma yaparmısınız , götürüp sunucam da yaptıran ve fiyatı ne olur böyle bir web sitesi olursa.Konu neden gizli oldu derseniz sadece TBT arkadaşlar görsün diye gizledim.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    ilginctir ki kimse yazmamis bende bir kac gun icinde web site yaptiracagim buradan birisine

hem up olsun hem takipteyim

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Kısmet hocam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

gecedir ondandır. 

yarına kadar sabrediver elbet biri bi pm ya da post sallar :)

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Flash nedir hocam ya. Html5 varken. Tam olarak ne istediğini yazarsan yardımcı olabiliriz.

Detaylı anlatabilirsen iyi olur yada mail atabilirsin detayları iletişim bilgilerinle birlikte. Fiyatı uygun bişeyler yaparız yabancı değilsin.

Mail : info@ojans.com.tr

Edit : İstediğiniz sipariş panelini hazırlayabiliriz onu şimdi gördüm. Sipariş takibi, raporlama, vs gibi basit işlemleri yapabilirsiniz oradan. Yada ne yapmak istediğinizi yazarsanız onu yaptırırız :D

interfector tarafından 28/Mar/13 00:03 tarihinde düzenlenmiştir

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Flash nedir hocam ya. Html5 varken. Tam olarak ne istediğini yazarsan yardımcı olabiliriz.

Detaylı anlatabilirsen iyi olur yada mail atabilirsin detayları iletişim bilgilerinle birlikte. Fiyatı uygun bişeyler yaparız yabancı değilsin.

Edit : İstediğiniz sipariş panelini hazırlayabiliriz onu şimdi gördüm. Sipariş takibi, raporlama, vs gibi basit işlemleri yapabilirsiniz oradan. Yada ne yapmak istediğinizi yazarsanız onu yaptırırız :D

Hocam yukarıda bi tane örnek site verdim buna www.yorukoglusut.com buna benzer birşey istediler bende ön çalışma birşey götürecem sunacam adamlara begenirlerse yaptıracaklar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Edit :)

SpArK tarafından 28/Mar/13 00:20 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    SpArK bunu yazdı

Siteniz bence çok iyi, örnek verdiğin aydasut gerçekten çok çok çok kötü :/ Benzerini filan yaptırmayın bence.

sen olaylari karistirmissin hocam, tam tersi.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek
    Metanet bunu yazdı
    SpArK bunu yazdı

Siteniz bence çok iyi, örnek verdiğin aydasut gerçekten çok çok çok kötü :/ Benzerini filan yaptırmayın bence.

sen olaylari karistirmissin hocam, tam tersi.

Çaktırmasan editlemiştim bile :) ama hızlı davrandın

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    JuMaN bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

Hocam yukarıda bi tane örnek site verdim buna www.yorukoglusut.com buna benzer birşey istediler bende ön çalışma birşey götürecem sunacam adamlara begenirlerse yaptıracaklar.

İletişim için tel,skype,msn birini gönder hocam konuşalım.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

PM Atıyorum.

Hoop.
Toplam Hit: 1744 Toplam Mesaj: 17