Süt Ve Süt Ürünleri Web Sitesi Yapılacak.
-
Arkadaşlar akrabamın süt ve süt ürünleri fabrikası var ve şuan ki web sitesinden menun değiller.Yeniden başka bir web sitesi yaptıracaklar bende yapan TBT olsun dedim.Şuan ki siteleri www.aydasut.com.tr flash ile yapmışlar.Ve istedikleri site buna benzer birşey istiyorlar www.yorukoglusut.com.tr
Kurumsal sipariş formu da sityorlar , misal BİM A.Ş firma giriş kodu verilecek süt ve süt ürünlerinin listesi ve fiyatı çıkacak ordan sipariş verip mail olarak gelecek.Bu örnek veridiğim siteye göre ön çalışma yaparmısınız , götürüp sunucam da yaptıran ve fiyatı ne olur böyle bir web sitesi olursa.Konu neden gizli oldu derseniz sadece TBT arkadaşlar görsün diye gizledim.
-
ilginctir ki kimse yazmamis bende bir kac gun icinde web site yaptiracagim buradan birisine
hem up olsun hem takipteyim -
Kısmet hocam.
-
gecedir ondandır.
yarına kadar sabrediver elbet biri bi pm ya da post sallar :)
-
Flash nedir hocam ya. Html5 varken. Tam olarak ne istediğini yazarsan yardımcı olabiliriz.
Detaylı anlatabilirsen iyi olur yada mail atabilirsin detayları iletişim bilgilerinle birlikte. Fiyatı uygun bişeyler yaparız yabancı değilsin.
Mail : info@ojans.com.tr
Edit : İstediğiniz sipariş panelini hazırlayabiliriz onu şimdi gördüm. Sipariş takibi, raporlama, vs gibi basit işlemleri yapabilirsiniz oradan. Yada ne yapmak istediğinizi yazarsanız onu yaptırırız :D
interfector tarafından 28/Mar/13 00:03 tarihinde düzenlenmiştir -
interfector bunu yazdı
Flash nedir hocam ya. Html5 varken. Tam olarak ne istediğini yazarsan yardımcı olabiliriz.
Detaylı anlatabilirsen iyi olur yada mail atabilirsin detayları iletişim bilgilerinle birlikte. Fiyatı uygun bişeyler yaparız yabancı değilsin.
Edit : İstediğiniz sipariş panelini hazırlayabiliriz onu şimdi gördüm. Sipariş takibi, raporlama, vs gibi basit işlemleri yapabilirsiniz oradan. Yada ne yapmak istediğinizi yazarsanız onu yaptırırız :D
Hocam yukarıda bi tane örnek site verdim buna www.yorukoglusut.com buna benzer birşey istediler bende ön çalışma birşey götürecem sunacam adamlara begenirlerse yaptıracaklar.
-
Edit :)
SpArK tarafından 28/Mar/13 00:20 tarihinde düzenlenmiştir -
SpArK bunu yazdı
Siteniz bence çok iyi, örnek verdiğin aydasut gerçekten çok çok çok kötü :/ Benzerini filan yaptırmayın bence.
sen olaylari karistirmissin hocam, tam tersi.
-
Metanet bunu yazdıSpArK bunu yazdı
Siteniz bence çok iyi, örnek verdiğin aydasut gerçekten çok çok çok kötü :/ Benzerini filan yaptırmayın bence.
sen olaylari karistirmissin hocam, tam tersi.
Çaktırmasan editlemiştim bile :) ama hızlı davrandın
-
JuMaN bunu yazdıinterfector bunu yazdı
Hocam yukarıda bi tane örnek site verdim buna www.yorukoglusut.com buna benzer birşey istediler bende ön çalışma birşey götürecem sunacam adamlara begenirlerse yaptıracaklar.
İletişim için tel,skype,msn birini gönder hocam konuşalım.
-
PM Atıyorum.