folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Süt Ve Süt Ürünleri Web Sitesi Yapılacak.

Süt Ve Süt Ürünleri Web Sitesi Yapılacak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek
    MiLK bunu yazdı

PM Atıyorum.

Hacı anlaşma yaparsanız nick + konu uyumu süper olacak :)

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    SpermMan bunu yazdı
    MiLK bunu yazdı

PM Atıyorum.

Hacı anlaşma yaparsanız nick + konu uyumu süper olacak :)

yeni farkettim :D

Hoop.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Aslında bu sitenin esatis kısmı da dahil hazır scriptler düzenlenerek yapılabilirmiş. Wordpress'le bile çıkarılabilir ama o kadarını yapacak bilgi yok bende :)

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Flash nedir hocam ya. Html5 varken. Tam olarak ne istediğini yazarsan yardımcı olabiliriz.

Detaylı anlatabilirsen iyi olur yada mail atabilirsin detayları iletişim bilgilerinle birlikte. Fiyatı uygun bişeyler yaparız yabancı değilsin.

Mail : info@ojans.com.tr

Edit : İstediğiniz sipariş panelini hazırlayabiliriz onu şimdi gördüm. Sipariş takibi, raporlama, vs gibi basit işlemleri yapabilirsiniz oradan. Yada ne yapmak istediğinizi yazarsanız onu yaptırırız :D

404 - Not Found (Sayfa Bulunamadı)

Wordpress Değil, Kendimiz Kodladık

Tasarımı veya yazılımı çok mu beğendiğiniz? Yoksa admin, administrator, yonetim vs. şeklinde yönetim paneline mi ulaşma çabalarındasınız bilmiyoruz. Fakat web sitemizin alt yapısı tamamen ekibimiz tarafından oluşturuluşmuştur. Özellikle kendi projelerimizi hayata geçirirken hazır yazılımlardan uzak duruyoruz. Birtakım kötü emeller peşinde koşuyor olabilirsiniz. Bununla beraber bazı önlemler ve yasal dayanaklar sağladığımızı unutmayınız. Farklı bir sebepten dolayı bu gereksiz yazıları okuyorsanız aşağıdaki yönlendirmeleri takip edebilirsiniz.

• Herşeyi boşver gitsin. Sil baştan, en baştan, yeni bir sayfa açmak istiyorum.
    • Yoğun bir günün ardından kendi sitenizin yönetim paneline bağlandığınızı düşünmüş olabilirsiniz. Ana sayfaya dönüş yaparak sitemizde gezinebilir veya "www.siteniz.com/wp-admin" şeklinde kendi panelinize bağlanabilirsiniz.
    • Kötü emeller peşinde olabilirsiniz. İlk paragrafta yazdıklarımızın dışında "ojans.com.tr/panel, ojans.com.tr/yonetici, panel.ojans.com.tr" şeklinde de denemeler yapabilir veya indexlenmesini engellemek istediğimiz panel adresimizi robots.txt'ye göz atarak bulabilirsiniz. Bol şanslar.

Eğer yönergelerde size uygun bir seçenek yoksa ve ekibimizin geçersiz bağlantılar vererek veya sizi zorunlu olarak bu sayfaya yönlendirdiğini düşünüyorsanızinfo@ojans.com.tr adresine bildirebilir ya da iletişim sayfamızdan bizlere ulaşabilirsiniz

404 - Not Found (Sayfa Bulunamadı) Ne Anlama Geliyor?

En sık rastlanan hata kodu olan 404, ziyaret edilmek istenilen sayfanın bulunmadığını gösterir. Bu durumun nedeni sayfanın silinmiş olması ya da sayfa url'sinin yanlış yazılmış olmasıdır.

çok güzel olmuş hocam :)

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek

pm attım referansları

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

PM'ler cevaplandı.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
Toplam Hit: 1743 Toplam Mesaj: 17