Süt Ve Süt Ürünleri Web Sitesi Yapılacak.
-
MiLK bunu yazdı
PM Atıyorum.
Hacı anlaşma yaparsanız nick + konu uyumu süper olacak :)
-
SpermMan bunu yazdıMiLK bunu yazdı
PM Atıyorum.
Hacı anlaşma yaparsanız nick + konu uyumu süper olacak :)
yeni farkettim :D
-
Aslında bu sitenin esatis kısmı da dahil hazır scriptler düzenlenerek yapılabilirmiş. Wordpress'le bile çıkarılabilir ama o kadarını yapacak bilgi yok bende :)
-
interfector bunu yazdı
Flash nedir hocam ya. Html5 varken. Tam olarak ne istediğini yazarsan yardımcı olabiliriz.
Detaylı anlatabilirsen iyi olur yada mail atabilirsin detayları iletişim bilgilerinle birlikte. Fiyatı uygun bişeyler yaparız yabancı değilsin.
Mail : info@ojans.com.tr
Edit : İstediğiniz sipariş panelini hazırlayabiliriz onu şimdi gördüm. Sipariş takibi, raporlama, vs gibi basit işlemleri yapabilirsiniz oradan. Yada ne yapmak istediğinizi yazarsanız onu yaptırırız :D
404 - Not Found (Sayfa Bulunamadı)
Wordpress Değil, Kendimiz Kodladık
Tasarımı veya yazılımı çok mu beğendiğiniz? Yoksa admin, administrator, yonetim vs. şeklinde yönetim paneline mi ulaşma çabalarındasınız bilmiyoruz. Fakat web sitemizin alt yapısı tamamen ekibimiz tarafından oluşturuluşmuştur. Özellikle kendi projelerimizi hayata geçirirken hazır yazılımlardan uzak duruyoruz. Birtakım kötü emeller peşinde koşuyor olabilirsiniz. Bununla beraber bazı önlemler ve yasal dayanaklar sağladığımızı unutmayınız. Farklı bir sebepten dolayı bu gereksiz yazıları okuyorsanız aşağıdaki yönlendirmeleri takip edebilirsiniz.
- Herşeyi boşver gitsin. Sil baştan, en baştan, yeni bir sayfa açmak istiyorum.
- Yoğun bir günün ardından kendi sitenizin yönetim paneline bağlandığınızı düşünmüş olabilirsiniz. Ana sayfaya dönüş yaparak sitemizde gezinebilir veya "www.siteniz.com/wp-admin" şeklinde kendi panelinize bağlanabilirsiniz.
- Kötü emeller peşinde olabilirsiniz. İlk paragrafta yazdıklarımızın dışında "ojans.com.tr/panel, ojans.com.tr/yonetici, panel.ojans.com.tr" şeklinde de denemeler yapabilir veya indexlenmesini engellemek istediğimiz panel adresimizi robots.txt'ye göz atarak bulabilirsiniz. Bol şanslar.
Eğer yönergelerde size uygun bir seçenek yoksa ve ekibimizin geçersiz bağlantılar vererek veya sizi zorunlu olarak bu sayfaya yönlendirdiğini düşünüyorsanızinfo@ojans.com.tr adresine bildirebilir ya da iletişim sayfamızdan bizlere ulaşabilirsiniz
404 - Not Found (Sayfa Bulunamadı) Ne Anlama Geliyor?
En sık rastlanan hata kodu olan 404, ziyaret edilmek istenilen sayfanın bulunmadığını gösterir. Bu durumun nedeni sayfanın silinmiş olması ya da sayfa url'sinin yanlış yazılmış olmasıdır.
çok güzel olmuş hocam :)
-
pm attım referansları
-
PM'ler cevaplandı.