Suudi Arabistan’Da Darbe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerot
    kerot's avatar
    Erkek

Salak Fetö, Türkiye yerine şöyle petrol zengini bi ülkede darbe yapsaydı şuan kraldı :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    kerot bunu yazdı

Salak Fetö, Türkiye yerine şöyle petrol zengini bi ülkede darbe yapsaydı şuan kraldı :)

onlarda burdaki gibi aptal yönetim tayfası yok ondan burayı seçmişler

next next next install
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek

Nükleer füze saldirisi olmasi dileği ile sudiarabistan haritadan silinsin beter olsunlar. Acliktan gebersinler. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek
    Trump tutuklamaları destekliyormuş (biraz önce Star haberde söylendi) biz bundan ne anlayacağız şimdi ?

Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

az önce sudiarabistan da helikopter düştü(yada düşürüldü)

bir prens ve 8 üst düzey yönetici ölmüş. 

abd de de kliseye silahlı saldırı 27 ölü 20 yaralı var. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

El Velid Bin Talal'ın kızı Prenses Reem bin Talal :

Reem bin talal her sene bodrum a gelir ortalama 15 gun kalir. Kendisini sahsen tanirim. Kuzenim ile kankadir. Her gelisinde kendisi gibi 2 kiz arkadasi ile gelir. 2 kez ben konaklattim. Cok ucuk takilir. Para sorunu olmadigi icin cok rahat

Amaaan kendini beğenmiş şey, parası var işte, yoksa o da günü geldiğinde benim gibi toprağı boylayacak ve resetlenecek. :)

Hocam kibar görgülü iyi bir insan. Eğlenceyi abartıyor zirvede yaşıyor. Aynı paraya sahip birçok kişi gibi... Tanıdığım için söylüyorum. Lüx olmasa yaşayamayanlardan kendisi. ihtimal yok ama güb gelirde parası biterse o an biter. Bu arada çok cömert birisi.

Cömert olsun tabiki, cebimde 30.000 bulduğum zamanlarda emin ol benim kadar cömert değildir. :) Zenginin parası işte yorar böyle çenemizi. ah ah.

Oralarda olup bitenler umarım daha fazla büyümez, bazı arkadaşlar, Atom atılsın, beter olsunlar demişlerde, sonrasında oradaki insanlık dramını sanırım hesaba katamıyorlar, kaçanlar yine bize sığınacak mesela, ölen çocuklar ve insanların korkunç hallerine tanık olacağız ne bileyim, kimse savaş görmesin istemelisiniz! böylece niyetlerimizin gücü savaşları engelleyebilir.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

az önce sudiarabistan da helikopter düştü(yada düşürüldü)

bir prens ve 8 üst düzey yönetici ölmüş. 

abd de de kliseye silahlı saldırı 27 ölü 20 yaralı var. 

O helikopterin tam bu olaylar üzerine ve o rütbelerde ki insanların hepsinin bir anda ölmesine 'doğal ya da kader ' diye inanmak , arap kafasının özetidir :) 

NOT: sana karsı demedim hocam , çoğu insan bunun doğal olduguna inanacak o sebep ile yazdım :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    ShockMan bunu yazdı

@İzzmarit hocam peki o cücelere bir zarar geliyormuydu?  Yazık yahu can onlarda züppe prenslerin ettiği işmi? 

Bilemiyorum hocam ben haber sitesinin yalancisiyim (:

Beter olsunlar +1 araplar kadar les yaratiklar yok bizzat gidip ulke dedikleri bok cukurlarini gordum kole olarak kullandiklari endonezyali filipinli insanlar haricinde bu cografya komple geberiyorum desin can cekissin, al su diye suratlarina bile tukurmem.

Edit. Arapsevici olmayip humanizm kasacak olan varsa gitsin bi gorsun ayni fikirde kalabilirse sonra tartisiriz. Arapsevicilere de yallah.

izzmarit tarafından 06/Kas/17 08:55 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek
    Taht savaşları başlamış gibi görünüyor.

Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    emrah20 bunu yazdı
    Taht savaşları başlamış gibi görünüyor.

Büyük balık küçük balıkları yutacak. İzinler alındı. Ortam hazırlandı. Biz yine yolsuzluk olarak bilelim. 😯

Toplam Hit: 8689 Toplam Mesaj: 53
suudi arabistan