Suudi Arabistan’Da Darbe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Bu darbeyi anca ümmetin lideri rte önleyebilir(!). Katar‘dan sonra vahabilere de el atmali.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

Bunlara hic bir sey olmaz yonetimi elinde tutan yine kral gibi yasar hamleyi petrolun %49 u araplarin denetimindedir ic karisikligi kendisi bastiramazsa parasiyla ordu tutar ic katisikligi bastirir. Ellerindeki zenginlikle herseyi yaptirabilir. Nakit calismasi bile petrol kuyularinin denetimini devreder yine yonetimi elinde tutar.

Petrolun tamamini hibe etse sadece hac donemi elde ettigi gelirle ayni yasam standartina sahip olur.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Onu bunu boş verin . Akaryakıt zammına hazır olun .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Onu bunu boş verin . Akaryakıt zammına hazır olun .

Ama hocam zaten pahalı, ucuzlamışmıki zam edecekler.. nasıl bir iştir bu anlayamıyorum.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Elinizdeki altını dövizi bozdurup varillerle akaryakıkt depolayın evde aynen

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Şeyhim aklımdan benim de bu geçmişti, parası olan depolarsa çok karlı çıkacak gibi görünüyor ama benim gibiler için umut yok.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

http://m.haberturk.com/son-dakika-benzine-bir-zam-daha-geliyor-1703283-ekonomi

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Ben hep 50 TL'lik alıyorum.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek
    Nostradamus adında bir holandalı kahin vardı. Tüm öngördükleri doğru çıkmış. Aynı kahin Suriye'de başlayan bir savaşın 3. Dünya savaşını tetikleyeceğini de söylemişti. Arabistan karışırsa, iç savaş gerçekten oraya da sıçrar.

Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Ben hep 50 TL'lik alıyorum.

Sen alma hocam zarar edersin. 50 TL alırsın 2. El olduğu için 30 dan 25 den satarsın. Aman ha dikkat et.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 8686 Toplam Mesaj: 53
suudi arabistan