Suudi Arabistan’Da Darbe
-
Bu darbeyi anca ümmetin lideri rte önleyebilir(!). Katar‘dan sonra vahabilere de el atmali.
-
Bunlara hic bir sey olmaz yonetimi elinde tutan yine kral gibi yasar hamleyi petrolun %49 u araplarin denetimindedir ic karisikligi kendisi bastiramazsa parasiyla ordu tutar ic katisikligi bastirir. Ellerindeki zenginlikle herseyi yaptirabilir. Nakit calismasi bile petrol kuyularinin denetimini devreder yine yonetimi elinde tutar.
Petrolun tamamini hibe etse sadece hac donemi elde ettigi gelirle ayni yasam standartina sahip olur.
-
Onu bunu boş verin . Akaryakıt zammına hazır olun .
-
samaccc bunu yazdı
Onu bunu boş verin . Akaryakıt zammına hazır olun .
Ama hocam zaten pahalı, ucuzlamışmıki zam edecekler.. nasıl bir iştir bu anlayamıyorum.
-
Elinizdeki altını dövizi bozdurup varillerle akaryakıkt depolayın evde aynen
-
HolyOne bunu yazdı
Şeyhim aklımdan benim de bu geçmişti, parası olan depolarsa çok karlı çıkacak gibi görünüyor ama benim gibiler için umut yok.
-
-
HolyOne bunu yazdı
Ben hep 50 TL'lik alıyorum.
-
Nostradamus adında bir holandalı kahin vardı. Tüm öngördükleri doğru çıkmış. Aynı kahin Suriye'de başlayan bir savaşın 3. Dünya savaşını tetikleyeceğini de söylemişti. Arabistan karışırsa, iç savaş gerçekten oraya da sıçrar.
-
Caliber bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Ben hep 50 TL'lik alıyorum.
Sen alma hocam zarar edersin. 50 TL alırsın 2. El olduğu için 30 dan 25 den satarsın. Aman ha dikkat et.