Suudi Arabistan'dan Alış-Veriş
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------kapil bunu yazdı:
-----------------------------eğer oradaki piyasayı bilmeden nereden ne alınır bilmeden alışveriş yaparsan sakata gelirsin 1. sınıf imitasyon ürünü çakarlar ruhun duymaz. 7-8 yıldır gidip geliyoruz şahsen kendi telefonumu Türkiye den aldım. elektronikte eskisi kadar uçuk fiyat farkları kalmadı artık. Eğer Mekkeden yapacaksan alışverişi Aziziye bölgesinde her türlü elektronik eşyayı bulabileceğin mağazalar mevcuttur gezer araştırır alırsın.
(dipnot:geçen ay bir müşterimiz iphone 4s 16 gb istedi 1250 liraya aldık.)
-----------------------------canım kardeşim senin peder bi daha gidişinde para çekeyim ben sana, çok ucuza almışsınız..
-----------------------------almanyadan apple store dan alıp o fiyata getirebilirsin hocam
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
almanyadan apple store dan alıp o fiyata getirebilirsin hocam
-----------------------------abim 10 gün 20 gün geç olsun güvenilir olsun (:
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------MaviGozluDev bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
almanyadan apple store dan alıp o fiyata getirebilirsin hocam
-----------------------------abim 10 gün 20 gün geç olsun güvenilir olsun (:
-----------------------------
Apple store dan alip guvenilir olmayip suudi arabistan alibca guvrnilir olmasi nasi is anlamadim ama neyse :) -
@ işin ucunda kapil var (:
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------@ işin ucunda kapil var (:
-----------------------------nan biz kapil müride bişey mi dedik :D adama güvenilmez mi dedik :D telefon alcaktın madem ben giderken diyeydin 1250 lira ya alırdık sanada 4s diye dedim :D
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------almanyadan apple store dan alıp o fiyata getirebilirsin hocam
gümrükten nasıl geçicek vergisi ödenmeden? şuan o fiyat farklarının o kadar fazla olmasının tek olayı verginin olmaması.
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------MaviGozluDev bunu yazdı:
gümrükten nasıl geçicek vergisi ödenmeden? şuan o fiyat farklarının o kadar fazla olmasının tek olayı verginin olmaması.
-----------------------------kargoyla felan gelceğini mi söyledim ben :) subminal mesaj mı verdim noldu :)
bizde biliyoruz hocam neden fiyat farkı var yok vs vs, git-gel lerde elektronik şeyleri yurtdışından alıp bide üstüne vergi geri ödemesi aldığım için ben gayet memnunum yurtdışı ürünlerden. Adama da bunu önerdim, sipariş ver gelsin , ordan getirt vs demedim :) hatta bi sonraki mesajımda ben giderken haberim olsaydı getirirdim sana da dedim. -
fırsatları iyi takip ederseniz burada da uygun fiyata elektronik ürün bulunuyor. genpa garantili sıfır kutusunda iphone 4s 16 gb 1499tl 12 taksite aldım.