Suv / 4X4 Arac Tavsiyesi
-
sıfır alacağım . 80 bin liraya kadar bütçem var .
önceliğim güvenlik.
-
ikinci el x5
-
volvo v40 cross country (dizel) nasıldır . bilgisi olan var mı.
-
piyasada sunulan sıfır 4x4 lerin hiç biri dağa taşa ne yazık ki gelmiyor Land Rover hariç. Eğer düşüncende dağa taşa gezi, offroad gibi extreme sporlar varsa sıfır araç tavsiye etmiyorum ama şehir içi bizim tabirimizle AVM 4x4'ü arıyorum dersen KIA Sportage bakabilirsin, bütçeyi biraz zorlarım diyorsan Land Rover Discovery 3 şukeladır ancak yiğidi öldür Amerikanın hakkını yeme 80 bin civarında Jeep Compass alabilirsin. 200binin olsa keşke Jeep Grand Cherooke binebilsen bir daha inesin gelmez. AVM 4x4' ü ikinci el 40bine kadar Lincoln Navigator' de alternatifler dahilinde olmalı.
-
Hocam tıcarı mı bınek mı ? Ben vw amorak ı cok begenırım mesela http://ticariarac.vw.com.tr/modeller/amarok/yeni-amarok.aspx . Tam ıstedıgın butceye uygun 4x4 modelı var.
-
Lada Niva dan ötesini tanımam :)
-
arkadaşım navara aldı. feci makina tavsiye ederim
-
Bende jeep liberty var. suv 4x4. Gayet memnunum, daga, tasa, bayira, ovaya, nehire, gole vuruyom, bana misin demiyor. Tavsiye ederim. Bir bucuk senedir fari patladi, ondan baska masrafi yok.
uzun yola kesinlikle gitmiyor, bunu bastan bil.
-
ndmylmz bunu yazdı
Hocam tıcarı mı bınek mı ? Ben vw amorak ı cok begenırım mesela http://ticariarac.vw.com.tr/modeller/amarok/yeni-amarok.aspx . Tam ıstedıgın butceye uygun 4x4 modelı var.
o arabada görüntü var sadece genelde isuzu d-max alınır pickup olarak diğerleri tutulmaz
bu arada neden sıfır 80 bine 0 land rover fln alamazsın zaten2. el ama fabrikadan çıkmış gibi görünen birşey bak, 0 alırsan satmaya kalktığında çok zarar edersin
onun dışında 4x4 suv olarak land rover dışındakiler süs arabasından başka birşey değil... -
hafif yada agir off road tarzi birsey istiyorsan suzuki grand vitara almani oneririm , hem fiyati uygun hem skintisiz araba ben 10 yildir kullaniyorum
bir kere skinti yasamadim , tek skintisi bendeki 2.0l benzinli cok yakiyor , onun disinda hic bir problem yasamadim ve canavar gibi yagini suyunu
koy yeterli , gidemiycegin yer yok ,
benim yavru buda
-
4x4 konusunda cok tecrubeli değilim daha, 4 aydır grand vitara 2008 kullanıyorum 3kapılı.. Tek sıkıntım 2.0 motorlu arabadan sonra buna bindiğim için hızlanamıyomuş gibi oluyorum.. Onun dışında kamp vs yaparken çok işime yaradı saçma sapan yerlere önceki arabamla giremezdim :) şahsen 45-50 bin tl ye 5kapılı grand vitara almayı planlıyorum , olurda alırsam onun yorumlarını dayazarım :)
MaviGozluDev tarafından 21/Eyl/13 15:08 tarihinde düzenlenmiştir