Suya Düşen Cep Telefonu Nasıl Kurtarılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    elektronik cihaz suyla temas ettiğinde direkt bataryayı çıkartacaksın hemen sonra kurutup kullanabilirsin:) ama eğer uzun süre çıkartmazsan devreler isinip yanacaktır zaten baskı devre yanar hemen

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

ama eğer uzun süre çıkartmazsan devreler isinip yanacaktır

abi su soğutmaz mı :P 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    hoca tlfonu hiç sudan çıkartmadan telefoncuya götür yapıyolar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiGHVoLTaGe
    HiGHVoLTaGe's avatar
    Erkek
    Kardes telefon içine suyu alırken açıksa ve bir süre böyle kaldıysa zaten telefon devreleri yakıyo benim öle 6630 um gitti ama kapalıysa veya suya düşer düşmez hemen kapattıysan onu bi yere bırak 5-6 saat kurusun sonra arkilerin dediği gibi pirinç dolu kavanoza hava almıcak şekilde bırak 2-3 gün beklet çalışabilir ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı:
    belki çoğunuza gülünç gelecek amk :D ama bi pirinç kavonozunun içine koyun (tabi pirinç olacak :) ) bi kaç saat sonra alın,nem ve suyun düşmanı pirinçtir aklınızda bulunsun :D
    zaten tuzlukların içine pirinç konur.. nem yapmasın tuz yapışmasın diye.. ;) iyi fikir.. pirinç meslesi ;)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 3534 Toplam Mesaj: 16