Suyun Hafızası Varmış...
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------hastayım sizin şu önyargılarınıza
(bkz: çok bilmiş türk insanı)
-----------------------------Kanıtlasana bana suyun zekasının olduğunu? Bu kadar saçma birşey olur mu bunun için neden araştırma yapılır?
-
Bakin 2bardak alin ,suyla doldurup bardaklardan birisine 5dk kadar klasik muzik dinletin , sonra o bardagi buzluga koyun ,diger bardagada hardrock muzik dinletin 5dk sonra onuda buzluga koyun ,sonra sular donunda aldiklari sekillere bakin :)
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------Kanıtlasana bana suyun zekasının olduğunu? Bu kadar saçma birşey olur mu bunun için neden araştırma yapılır?
o kadar basit bir şey olsa ben söylerim suyun hafızası oldugunu Kelv1n bunu yazdı:
----------------------------o kadar basit bir konu olsa Dr. Jacques Benveniste bırakmam ben açıklarım suyun hafızası oldugunu.
adam en azında belli bir ünvana sahip biri ondan öyle dedim;)
üstelik doğru diyede diretmiyorum.
-
Bu şuna benziyor. İnsan birşey icat etmek ister bunun için bir dünya işe girişir sonunda ortaya hiçbirşey çıkmaz.
Senin yaşın kaç 8 deden kaç yaşında 88 topla ikisini 96 9+5=14 . Deden 14 yıl sonra amca olacak.
Gibi.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Bakin 2bardak alin ,suyla doldurup bardaklardan birisine 5dk kadar klasik muzik dinletin , sonra o bardagi buzluga koyun ,diger bardagada hardrock muzik dinletin 5dk sonra onuda buzluga koyun ,sonra sular donunda aldiklari sekillere bakin :)
hoja harikasın :))) hardrock dinleyen bardaktan fışkırmış nerdeyse :)))) müthiş bir hafızası varmış benden daha iii :))) -
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Nınısının nınından bahsediyor.
Bende pilavda zeka var pişmeye başlayınca karın doyursun diye şişiyor desem nasıl olur?
kesinlikle dooru olur.ayrıca kuru fasulyenin yanında o kadar mutlu oluyorki.resmen parıltı saçıyor.bence duyguları bile war pilawın:))))))))))))) -
alttan aldıkça üste çıkmaya çalışıyorsun.
herşeyi bilme şurda vaktimizi en verimli şekilde geçirmeye çalışıyoruz. gereksiz tartışmalara zaman ayırmak saçmalık olur
-
Canım hocam sana hiçbirşey yazmadım 2. yazdığım yazı genel olarak fikrimdi.
İkimizde üstte olalım ne demek altta olmak :)
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------alttan aldıkça üste çıkmaya çalışıyorsun.
herşeyi bilme şurda vaktimizi en verimli şekilde geçirmeye çalışıyoruz. gereksiz tartışmalara zaman ayırmak saçmalık olur
-----------------------------Bence bu tartışma hiçte gereksiz bişey değil hoca... Hatta önemli bir tartışma.
Hatta ve hatta dahada açarsan konuyu çok derine iner H2O billeşiği canlı bile sayılabilir. Konu evrime kaçar.
Yani böyle saçma bişeyi savunmak yanlış... Allah akıl vermiş mantık vermiş...
-
H2O canlı değilmi yoksa LASDKLŞASKflaskdlasflk tamm siz tartışın :P
bide şöyle bir şey var adamın haklı oldugunu filan savunmuyorum bi kıçı kırık dr. icin (prof bile değil) tartısmaya değermi? değmez. mürid kalbi kırmaya hiç değmez