folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Suyun Hafızası Varmış...

Suyun Hafızası Varmış...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniphacker
    sniphacker's avatar
    Erkek

---

sniphacker tarafından 23/Oca/13 03:17 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    aq suyun hafızası varsa bana paso sövüyodur deniz

Aq bu ibne geldi yine işicek şimdi kafama diye :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Adam kafayı düşünmekle mi yemiş yoksa ben mi fazla abarttım?

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek
    demek öyle ha vay be suyun bile hafızası var çekirdeğinde zekası var cogu ınsandan daha fazla hemde.bunun gibi bişey oldu herhalde:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    next
    next's avatar
    Erkek

düşünün denize işiyorsunuz sonra su sizden intikam alıyor ehuehu ilginç....

düğünlerde yanına gelip seni dürterek ""sırana sana geldi""diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazelerde onlara yap... ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    sniphacker bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kelv1n bunu yazdı:

hastayım sizin şu önyargılarınıza

(bkz: çok bilmiş türk insanı)

Kelv1n isimli arkadaş, yazının o adama ait olduğundan bile emin değilsin ve bu yazıyı hangi bilim adamına götürürsen götür sana bi tarafıyla güleceğini veya herhangi bir fen hocasına götürmenin bile seni maskara konusu yapacağını bilmeni isterim.

Türk insanı çok bilmiş değildir, çok bilmiş olan senin beynindir, yani sorgulamadan bilgiyi kabul eden beynin.

rekor bu işte asşdlşaskfaskdglaksf bilader ben adamın yazdıklarını onaylamışmıyım veya sen bütün postları okudun mu? yetenekmisin ya sanki doğru demişiz gibi taşladınız :P o yazıyı 2 snlik bir düşünmeden sonra yzdım asdlasf yani doğru olabilir diy bir kanı geçti içimden ben kimyacı da değilim bilemem doğrulunu ondan inanabilitem yüksek (H) oke askaaskjaskjf ben çok bilmişim ya

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hojalar bizim çöp tenekesininde hafızası varmışda haberim yok. 10 gün önceden çöpe karpuz kapçıgı atmıştım hala orda duruyo yaaa hayret bişiy...

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    By-alper bunu yazdı:
    hojalar bizim çöp tenekesininde hafızası varmışda haberim yok. 10 gün önceden çöpe karpuz kapçıgı atmıştım hala orda duruyo yaaa hayret bişiy...
    amuhauha :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    ben bununla ilgili bir belgesel izlemiştim. konu şuydu: yılan sokmasına karşı eskiden bilinen (bu konunun 1. mesajı) bir yöntem i kullanmak, adamlar yılandan aldıkları zehir i öyle bir seyrelttiler ki suyla en son hali için "okyanustaki 1 damla yılan zehiri" dediler, ve sereltme işlemi sonucu bazı tüplerde zehir kalmayacagı sonucu ortaya cıktı, bu yüzden aratırma yapan elemanlar işin içine bi ipnelik sokmasın diye, tüplere belli şifreli isimler veriyor, böylece hangi tüp te zehir yok (yani saf su) yada hangisinde var bilinmiyor, araştırma sonucunda şişe adlarının şifreleri çözülüyor ve yaptıkları işlemin bir boka yaramadığını görüyorlar (bknz: son cümlem :D), suyun hafıza sından kasıt, deney sonucu elde edilmiş suyun saf oldugu halde içinde zehir barındırıyormuş gibi etki yapmasıdır; ve asıl amaçları bunu araştırmaktı.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
Toplam Hit: 3677 Toplam Mesaj: 30