Sxe Kırma - Sürekli Disable Ettirme
-
Hocalar Sxe' Bildiğimiz gibi bir anti hile engelleyici, disable etmek için denemediğim yöntem kalmadı en sonunda mavi ekran' almaya başladım.
Hex editörle bir kaç yerde konu gördüm denedim fakat anlatılanlarda hata var ..
Yazılımla uğraşan Profesyonel arkadaşlarıma sorum şu ;
Bu yazılımı sürekli disable edebilecek birşey geliştiremezmiyiz ? , geliştirmek için yöntem vs gibi bilgi paylaşımınız varsa paylaşabilirmisiniz ?
Yada ücretli bu işi yapabilecek müridler mevcut'mu aramızda ?
Not : 8 Senelik Cs oynayan biri olarak ricam lamer' , yok bileğinin hakkını ver vs gibi cevaplar istemiyorum.Özel fikirler çıkar diye başlığı gizledim :)
Merak edenler için ; Hileye başvurmanın zamanı geldide geçiyor .. Adamlar Socl' kırıyor En dandik cfg' ile girip oyunu bertaraf edebiliyorlar sitem etmemin sebebi budur !teşekkürler .
-
hocam server a gönderdigi paketleri incelendinmi
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------
hocam server a gönderdigi paketleri incelendinmi
-----------------------------evet hocam .. sorunda orda zaten değiştirdiğim dosyalarda bi arıza cıkıyor. Ya baştan uğraşıcam yada birilerinden yardım alıp + ücreti ile yaptırmaya calışıcam :W
-
aslında bos olsam keyifli bi şekilde ugrasırdım beraber
-
Mx0TBT bunu yazdı:
aslında bos olsam keyifli bi şekilde ugrasırdım beraber
-----------------------------olabilir aslında hocam :) aklına gelirsek PM' atarsın.. uğraşırız beraber :W
+ devam yeni fikirlere.
-
hocam dosylar yerine çalısyımus gibi gösterip aynı paketleri tekrarlasan
-
Mx0TBT bunu yazdı:
hocam dosylar yerine çalısyımus gibi gösterip aynı paketleri tekrarlasan
-----------------------------malesef :F denedim hocam ..
tekrar değiştirdim yolunu içeriğini hatta bi ara engelledim tak mavi ekran geldi :F sinirden duramıyordum yerimde Tbt'de bi danışayım dedim ..
-
sxe kırsak ne olacak bizim sw de anti-hile var amq :D
-
steama geç. Hile yok. Hileyi hileyle yenemezsin.
-
Amd-x bunu yazdı:
Not : 8 Senelik Cs oynayan biri olarak ricam lamer' , yok bileğinin hakkını ver vs gibi cevaplar istemiyorum.
Merak edenler için ; Hileye başvurmanın zamanı geldide geçiyor .. Adamlar Socl' kırıyor En dandik cfg' ile girip oyunu bertaraf edebiliyorlar sitem etmemin sebebi budur !
-----------------------------Bence oyunu bırak :D
x3uqm4 bunu yazdı:
steama geç. Hile yok. Hileyi hileyle yenemezsin.
-----------------------------malesef steamde de hile var. çatır çatır gatherdan adam banlıyorduk, ama non steame göre oranı daha az
Konuya gelecek olursakda, eski fake sxe sürümleri var onları inceleyebilirsin mutlaka fikir verecektir,
yada yaptığın çalışmaları anlatarak nerede takıldığını sorman daha kolay çözüme ulaşmanı sağlar.
Yada hiç uğraşma zaten sxe çıkıyor 2 gün sonrada hilesi çıkıyor
-
birşey çıkarsa banada dön 4-5 aydır oynuyorum böyle sürer gider .. büyük bağımlılık..