folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder T-Shirtler İle İlgili / Kargolar Yollandı / Listeleri Takip Ediniz. / Eski Konu

T-Shirtler İle İlgili / Kargolar Yollandı / Listeleri Takip Ediniz. / Eski Konu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Sorulan Sorular Hakkında Güncelleme

1. Kargoları gelmeyen arkadaşlar var ise, yada kargo gelip sizin evinizi bulamaz ise verdiğiniz telefonlara telefon edilecektir, gelin alın şubede die, eğer etmezlerse bile mng kargonun web sitesinden en yakın kargocunun adresini alıp bi araştırın, eğer pazartesinede gelmez ise o zaman irtibata geçeriz...

2. Tshirtlerin boyu ve durumu konusunda götümü yırttım, en boy oranlarını ayrıntılı liste olarak verdim, size gelen tshirtler ile listedeki uzunlukları ölçerseniz, verdiğim uzunlukların tam olduğunu görürsünüz... Bir tshirtünüzü ölçüp boyları bana bildirseniz sorun olmazdı... bakınız : tshirtson.asp deki ölçüler...

3. Tshirtleri aldığımız firma sizinde gördüğünüz gibi tutku... Normalde iç çamaşırı üreten bir firma olmasına rağmen size gelen ürünler T-Shirt olarak üretilen siyah ürünlerden ve piyasada bulabildiğim en kaliteli ürün... Eğer bir mağazaya fln gidip sorarsanız kaliteli ürün olduğunu sizde anlayacaksınız...

4. Tshirtlerin boyunları en başta sıkıyor gibi duruyor, çünkü ürünler daha hiç giyilmedi... Bende kullandım 1-2 saat içerisinde boyunları normale dönüyor...

5. tshirteri daha almayan arkadaşlardan büyütmek isteyenler var ise, destek@tahribat.com a mail atarak bilgi versinler elde olan imkanlarda büyültmeye calışırım...

Sonuc itibari ile tshirtlerin tamamını piyasadan bulabildiğim en iyi tshirtlere ve piyasada bulabildiğim en iyi baskıcıya her bir tshirt basılırken tek tek başında durarak ve ilgilenerek bastırdım... Eğer daha iyi bir ürün biliyorsanız, söyleyin gelecek seferkileri oradan bastırayım....

Önceki konu cok uzadığı için bu konuya geçtim... Sanırım buda son olacak, kesinlikle gereksiz mesaj atmayınız, muhabbet etmeyiniz...

************** Bu mesajı devamlı takip ediniz, gerekli bilgiler olduğunda editleyip yazıyorum... ********************

Onun haricinde Aşşağıdaki listenin tamamı, alacam diyerek listeye ismini yazıp sonradan, bizi yarıyolda bırakan şahıslardır... Bazıları bu gün yatırmış parasını parayı yatıranların ismini gördükce listeden silerim... özellikle dikkat ederseniz kaptan ve freak isimli şahıslar 2 tane sipariş etmişler :|

Tshirlerin hepsini tek inceledim, içerisinde sorunlu olan 2-3 tanesini ayırdım, onlar girdi bana artık :)

Şimdi düşünüyorum acaba, ben size tshirt alın diye boğazınızamı yapıştım die ama sanırım böle bişey yapmadım... insanlık hali paran olur olmaz, sorunlar cıkar elin kolun kırılır gidemezsin ama, abicim eşşek değilsinizya insan bi mail atar, bi pm atar abi alamıyacam kusura bakma die, ne aldığız tshirtlerin parası bana girer nede sorun yaşanır burada...

Yani dielimki var sorununuz, bi telefon edecek, bi pm atacak, kadar yorulmayı göze alamadınızmı???? Tshirt işlemi ciddileştiğinde bi kac kişi geldi abi para yatıramıyacam die, bende sildim kimseye zorla bişi yollamıyoruzda satmıyoruzda bu işi kar işi için yapmıyoruzda....

Tshirtleri yaptırmaya başlamadan önce holynin cebinden 1000 ytl benim cebimden 800 ytl para cıktı verdiğim taksi, dolmuş paraları, kargocularla anlaşırken verdiğim rüşvetler cuvallarca tshirti taşıdığım 2 gün uykusuz kaldığım, kendi arabamla oradan oraya mal taşığımı saymıyorum bile...

Yani insan eşşek olsa, bi pm atar abi alamıyorum die, tamam derim biter... Şimdi almadığınız tshirtleri götümemi sokayım ben????

Her birini tek tek arayıp telefonla görüşeceğim soracam sebeplerini kimseye zorla bişi yaptırmıyoruz zaten ama bu kadar ibnelik olmazki kardeşim.... Herkeze 6 gün boyunca müddet verdik 3 ü iş günü olmak üzere, 6 günün birisinde haber vermedinmi abi yatıramıyorum die???

Elde kalan tshirtlerden fln isteyen olursa, 2 gün içinde milletin kargoları bi ellerine geçsin, yorumlarını yapsınlar ona göre, gerektiği şekilde tekrardan bi dağıtım düşünüyorum...

Şimdi öncelikle şu listeyi bi konuşalım... Aşşağıdaki listenin tamamı, bizi yarı yolda bırakan totoşlardan oluşmaktadır, kendilerine tariqat adına sevgilerimi fışkırtıyorum....

Not:

wert
    chad63
    aziz senel
    yunusemre
    bulutbey arkadaşlar bu gün itibari ile paralarını yatırmış ve totoşlukları iptal edilmiştir kendilerine teşekkür ediyoruz...

username adet
    Freak2
    KaptaN2
    abluka0011
    ahmedmurad1
    anaconda1
     1
    Bandit1
    BLueShaDow1
    Bokee1
     1
     1
    Crazy_OZan1
    DeAd_BoDiEs1
    eray1
    Fistandantilus1
    HoLyJunior1
    IRF1
    JuBa1
    lejyoner_1
    LostDream1
    Musket1
    mximus1
    PlatypuS1
    qaMbLer1
    Ra_Mu1
    Shuqufe1
     1
    xmenac1
    yTSe_JaM1
     1

Aşşağıdaki arkadaşların tamamıne teşekkür ediyorum, paraları yatırılmış, ve bu sabah kargoları yollanmıştır, 2 gün içinde ulaşmayan kargo olursa benimle irtibata geçiniz.. Kargolar Mng kargo ile evlere teslim gelecektir...

username
    3mr3
    alibaba
    amele_2
    andidit
    antivirus
    anubisx
    Athzai_Khaine
    blackdeath
    Chaoser
    cnr437
    cosmic
    cyber-works
    DaReSeLaM
    delizm_sundu
    DJ_Alper
    ebter
    EmiRReiS
    EmotioN
    Excalibur001
    fakkal
    Fcuk
    fenerist07
    Genki
    heza
    HolySeclorum
    iMPaLa
    kaanabak
    karatahta
    Kelv1n
    man_of_angel
    maqara
    MaviOnlineTeaM
    mustang1
    Never-More
    Nurky
    omer1984
    pc_over
    pc_worm
    Profesor
    rEfLeX
    samurai
    sanacasta
    SilenC3
    simsiyah
    spawm
    SpyßreaK
    Stifler
    tacir
    tagext
    ugur0
    undying
    unstopable
    vutkubay
    WebCrow
    Webmaster61
    yasin_55
    ZeroCooL`

Aşşağıdaki arkadaşların paraları ptt online işlem merkezindeki bir problemmiş bu gün öğrendim, paraların yatıp yatımadığı görülmediği için, kargoları yollanamadı ayın 13 ünde ankaraya geldiğimde yollayacağım...

username
    alp
    Buremba
    BuZuL
    CAGRI
    ComputerWolf
    DecaMeroN
    DiKiZ_AyNaSi
    dunyahali
    gafman
    GaradriL
    habib_mx_tr
    HeYeT
    iSTaN_BuLL
    kapil
    Kleisthenes
    KURN44AZ
    LordVader
    lordvader89
    LuCiFeR
    maganda
    ManiakRhifat
    Osiris
    pit10din
    prokto
    Protesto
    R3LaX
    serhanakman
    TorNaVida
    Valira
    xursi

Eğer Bu kişiler haricinde parasını yollayan listelerde görünmeyen vs varsa, en kısa zamanda benimle iletişime geçsin...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Birazda yapım aşaması ile ilgili fotograf gösteriim .... :)

Plastik Baskı Teknolojisi ile her biri tek tek elde yapıldı...

Kaliteli ve özellikle sağlığa zararlı olmadığından emin olduğum boya ve tshirtler kullanıldı, gönül rahatlığı ile giyebilirsiniz...

2 gece tshirt basacaz die atolyede sabahladık...

Tshirtlerin torbalarının içerisinde gerekli bilgiler zaten yazıyor ama,

tshirtleri yıkarken düşük ısıda ve tersini cevirerek yıkarsanız, ütülerkende tersini cevirirseniz sorununuz kalmıyacaktır...

Teşekkürler...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

geçmis olsun abi:|

bu arada bnde para yoktu sipariş etmedim , elinde kaldıysa bikaç gün içinde alabilirim

biraz zaman geçsin alacak olanlar alsın sonra bnde alayım elinde kalanlardan..

çocuktum,büyüdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık rene hojam :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    La rene bosami yazmis gereksiz mesaj atmayin muhabbet etmeyin diye ,gereksiz mesajlariniz silindi ,yeni t-shirt alacaklar falan varsa onlar mesaj atsin ,konuyu cop etmeyin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    Hoja elinde patlayanlara bak,say fln da.1-2 tane daha alma durumum olabilir.bu arada adamlar muhabet etmeyin bosa msj atmayin demis

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Rene hocam bütün uğraşların için teşekkür ediyorum sıkı işti.  :)

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Rene hocam pm atayım dedim sonra vazgeçtim buradan sölim diğer müritlerde aydınlarnır bu sahede..

Şimde ben Antalyaya yeni taşındım adresi doğru verdiğimi sanıyom kaç kişiye sordum da öle cevapladım çünkü...

Şayet Mng kargo elemanları ulaşmazsa bana ben gidip alırım her halde oradan yani inş ?

Aydınlatırmıısn hocam bizi?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    xursi bunu yazdı:
    -----------------------------

Rene hocam pm atayım dedim sonra vazgeçtim buradan sölim diğer müritlerde aydınlarnır bu sahede..

Şimde ben Antalyaya yeni taşındım adresi doğru verdiğimi sanıyom kaç kişiye sordum da öle cevapladım çünkü...

Şayet Mng kargo elemanları ulaşmazsa bana ben gidip alırım her halde oradan yani inş ?

Aydınlatırmıısn hocam bizi?

-----------------------------
    alabilirsin hocam ben ipek kağıttan tatlı tarifi kitabı istemiştim, adamlar bizim evi bulamamışlar bende gittim UPS'den aldım. Büyük ihtimalle Mng kargoda da aynıdır.

!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

" içerisinde sorunlu olan 2-3 tanesini ayırdım, onlar girdi bana artık :)"

defolu ürünlere talibim :) ne kadar olur tanesi?

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    abü en geç ne zamana kadar para bulup gönderelim sana tişört almak için :|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek

Rene cok sagol..

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
Toplam Hit: 17288 Toplam Mesaj: 58