T-Shirtler İle İlgili / Kargolar Yollandı / Listeleri Takip Ediniz. / Eski Konu
-
Sorulan Sorular Hakkında Güncelleme
1. Kargoları gelmeyen arkadaşlar var ise, yada kargo gelip sizin evinizi bulamaz ise verdiğiniz telefonlara telefon edilecektir, gelin alın şubede die, eğer etmezlerse bile mng kargonun web sitesinden en yakın kargocunun adresini alıp bi araştırın, eğer pazartesinede gelmez ise o zaman irtibata geçeriz...
2. Tshirtlerin boyu ve durumu konusunda götümü yırttım, en boy oranlarını ayrıntılı liste olarak verdim, size gelen tshirtler ile listedeki uzunlukları ölçerseniz, verdiğim uzunlukların tam olduğunu görürsünüz... Bir tshirtünüzü ölçüp boyları bana bildirseniz sorun olmazdı... bakınız : tshirtson.asp deki ölçüler...
3. Tshirtleri aldığımız firma sizinde gördüğünüz gibi tutku... Normalde iç çamaşırı üreten bir firma olmasına rağmen size gelen ürünler T-Shirt olarak üretilen siyah ürünlerden ve piyasada bulabildiğim en kaliteli ürün... Eğer bir mağazaya fln gidip sorarsanız kaliteli ürün olduğunu sizde anlayacaksınız...
4. Tshirtlerin boyunları en başta sıkıyor gibi duruyor, çünkü ürünler daha hiç giyilmedi... Bende kullandım 1-2 saat içerisinde boyunları normale dönüyor...
5. tshirteri daha almayan arkadaşlardan büyütmek isteyenler var ise, destek@tahribat.com a mail atarak bilgi versinler elde olan imkanlarda büyültmeye calışırım...
Sonuc itibari ile tshirtlerin tamamını piyasadan bulabildiğim en iyi tshirtlere ve piyasada bulabildiğim en iyi baskıcıya her bir tshirt basılırken tek tek başında durarak ve ilgilenerek bastırdım... Eğer daha iyi bir ürün biliyorsanız, söyleyin gelecek seferkileri oradan bastırayım....
Önceki konu cok uzadığı için bu konuya geçtim... Sanırım buda son olacak, kesinlikle gereksiz mesaj atmayınız, muhabbet etmeyiniz...
************** Bu mesajı devamlı takip ediniz, gerekli bilgiler olduğunda editleyip yazıyorum... ********************
Onun haricinde Aşşağıdaki listenin tamamı, alacam diyerek listeye ismini yazıp sonradan, bizi yarıyolda bırakan şahıslardır... Bazıları bu gün yatırmış parasını parayı yatıranların ismini gördükce listeden silerim... özellikle dikkat ederseniz kaptan ve freak isimli şahıslar 2 tane sipariş etmişler :|
Tshirlerin hepsini tek inceledim, içerisinde sorunlu olan 2-3 tanesini ayırdım, onlar girdi bana artık :)
Şimdi düşünüyorum acaba, ben size tshirt alın diye boğazınızamı yapıştım die ama sanırım böle bişey yapmadım... insanlık hali paran olur olmaz, sorunlar cıkar elin kolun kırılır gidemezsin ama, abicim eşşek değilsinizya insan bi mail atar, bi pm atar abi alamıyacam kusura bakma die, ne aldığız tshirtlerin parası bana girer nede sorun yaşanır burada...
Yani dielimki var sorununuz, bi telefon edecek, bi pm atacak, kadar yorulmayı göze alamadınızmı???? Tshirt işlemi ciddileştiğinde bi kac kişi geldi abi para yatıramıyacam die, bende sildim kimseye zorla bişi yollamıyoruzda satmıyoruzda bu işi kar işi için yapmıyoruzda....
Tshirtleri yaptırmaya başlamadan önce holynin cebinden 1000 ytl benim cebimden 800 ytl para cıktı verdiğim taksi, dolmuş paraları, kargocularla anlaşırken verdiğim rüşvetler cuvallarca tshirti taşıdığım 2 gün uykusuz kaldığım, kendi arabamla oradan oraya mal taşığımı saymıyorum bile...
Yani insan eşşek olsa, bi pm atar abi alamıyorum die, tamam derim biter... Şimdi almadığınız tshirtleri götümemi sokayım ben????
Her birini tek tek arayıp telefonla görüşeceğim soracam sebeplerini kimseye zorla bişi yaptırmıyoruz zaten ama bu kadar ibnelik olmazki kardeşim.... Herkeze 6 gün boyunca müddet verdik 3 ü iş günü olmak üzere, 6 günün birisinde haber vermedinmi abi yatıramıyorum die???
Elde kalan tshirtlerden fln isteyen olursa, 2 gün içinde milletin kargoları bi ellerine geçsin, yorumlarını yapsınlar ona göre, gerektiği şekilde tekrardan bi dağıtım düşünüyorum...
Şimdi öncelikle şu listeyi bi konuşalım... Aşşağıdaki listenin tamamı, bizi yarı yolda bırakan totoşlardan oluşmaktadır, kendilerine tariqat adına sevgilerimi fışkırtıyorum....
Not:
wert
chad63
aziz senel
yunusemre
bulutbey arkadaşlar bu gün itibari ile paralarını yatırmış ve totoşlukları iptal edilmiştir kendilerine teşekkür ediyoruz...username adet Freak 2 KaptaN 2 abluka001 1 ahmedmurad 1 anaconda 1 1 Bandit 1 BLueShaDow 1 Bokee 1 1 1 Crazy_OZan 1 DeAd_BoDiEs 1 eray 1 Fistandantilus 1 HoLyJunior 1 IRF 1 JuBa 1 lejyoner_ 1 LostDream 1 Musket 1 mximus 1 PlatypuS 1 qaMbLer 1 Ra_Mu 1 Shuqufe 1 1 xmenac 1 yTSe_JaM 1 1 Aşşağıdaki arkadaşların tamamıne teşekkür ediyorum, paraları yatırılmış, ve bu sabah kargoları yollanmıştır, 2 gün içinde ulaşmayan kargo olursa benimle irtibata geçiniz.. Kargolar Mng kargo ile evlere teslim gelecektir...
username 3mr3 alibaba amele_2 andidit antivirus anubisx Athzai_Khaine blackdeath Chaoser cnr437 cosmic cyber-works DaReSeLaM delizm_sundu DJ_Alper ebter EmiRReiS EmotioN Excalibur001 fakkal Fcuk fenerist07 Genki heza HolySeclorum iMPaLa kaanabak karatahta Kelv1n man_of_angel maqara MaviOnlineTeaM mustang1 Never-More Nurky omer1984 pc_over pc_worm Profesor rEfLeX samurai sanacasta SilenC3 simsiyah spawm SpyßreaK Stifler tacir tagext ugur0 undying unstopable vutkubay WebCrow Webmaster61 yasin_55 ZeroCooL` Aşşağıdaki arkadaşların paraları ptt online işlem merkezindeki bir problemmiş bu gün öğrendim, paraların yatıp yatımadığı görülmediği için, kargoları yollanamadı ayın 13 ünde ankaraya geldiğimde yollayacağım...
username alp Buremba BuZuL CAGRI ComputerWolf DecaMeroN DiKiZ_AyNaSi dunyahali gafman GaradriL habib_mx_tr HeYeT iSTaN_BuLL kapil Kleisthenes KURN44AZ LordVader lordvader89 LuCiFeR maganda ManiakRhifat Osiris pit10din prokto Protesto R3LaX serhanakman TorNaVida Valira xursi Eğer Bu kişiler haricinde parasını yollayan listelerde görünmeyen vs varsa, en kısa zamanda benimle iletişime geçsin...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Birazda yapım aşaması ile ilgili fotograf gösteriim .... :)

Plastik Baskı Teknolojisi ile her biri tek tek elde yapıldı...
Kaliteli ve özellikle sağlığa zararlı olmadığından emin olduğum boya ve tshirtler kullanıldı, gönül rahatlığı ile giyebilirsiniz...
2 gece tshirt basacaz die atolyede sabahladık...
Tshirtlerin torbalarının içerisinde gerekli bilgiler zaten yazıyor ama,
tshirtleri yıkarken düşük ısıda ve tersini cevirerek yıkarsanız, ütülerkende tersini cevirirseniz sorununuz kalmıyacaktır...
Teşekkürler...
-
geçmis olsun abi:|
bu arada bnde para yoktu sipariş etmedim , elinde kaldıysa bikaç gün içinde alabilirim
biraz zaman geçsin alacak olanlar alsın sonra bnde alayım elinde kalanlardan..
-
çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık rene hojam :)
-
La rene bosami yazmis gereksiz mesaj atmayin muhabbet etmeyin diye ,gereksiz mesajlariniz silindi ,yeni t-shirt alacaklar falan varsa onlar mesaj atsin ,konuyu cop etmeyin.
-
Hoja elinde patlayanlara bak,say fln da.1-2 tane daha alma durumum olabilir.bu arada adamlar muhabet etmeyin bosa msj atmayin demis
-
Rene hocam bütün uğraşların için teşekkür ediyorum sıkı işti. :)
-
Rene hocam pm atayım dedim sonra vazgeçtim buradan sölim diğer müritlerde aydınlarnır bu sahede..
Şimde ben Antalyaya yeni taşındım adresi doğru verdiğimi sanıyom kaç kişiye sordum da öle cevapladım çünkü...
Şayet Mng kargo elemanları ulaşmazsa bana ben gidip alırım her halde oradan yani inş ?
Aydınlatırmıısn hocam bizi?
-
xursi bunu yazdı:
-----------------------------Rene hocam pm atayım dedim sonra vazgeçtim buradan sölim diğer müritlerde aydınlarnır bu sahede..
Şimde ben Antalyaya yeni taşındım adresi doğru verdiğimi sanıyom kaç kişiye sordum da öle cevapladım çünkü...
Şayet Mng kargo elemanları ulaşmazsa bana ben gidip alırım her halde oradan yani inş ?
Aydınlatırmıısn hocam bizi?
-----------------------------
alabilirsin hocam ben ipek kağıttan tatlı tarifi kitabı istemiştim, adamlar bizim evi bulamamışlar bende gittim UPS'den aldım. Büyük ihtimalle Mng kargoda da aynıdır. -
" içerisinde sorunlu olan 2-3 tanesini ayırdım, onlar girdi bana artık :)"
defolu ürünlere talibim :) ne kadar olur tanesi?
-
abü en geç ne zamana kadar para bulup gönderelim sana tişört almak için :|
-
Rene cok sagol..