T Soft Kullananlar - Artıları - Eksileri Neler?
-
hepınızın mesajlarını okudum. sanırım cümleyi yanlış kurmuşum e ticaret o paralara yazdırılmaz dediginiz gibi. hazır sistemleri modifiye ettirmek gerek.
tsoft un host u az oldugu ıcın ilerde sürekli bu alan size yetmıyor diye para istemesinden cekınıyordum onu ögrenmiş oldum.
Soyledıgınız hazır sistemleri degerlendirecegim.
Yurt dışından güvenilir sorunsuz host alacagımız firmalar hangileri.
-
PEAK bunu yazdıuserneyime bunu yazdı
mrblar..
kısmet olursa bi e ticaret girişimi planımız varmı. Çevremde çok sayıda eczanesi olan arkadaşım var.
eczanede satılan ve internetde satışı yasal olan ürünleri e ticaret sitesi kurarak satmayı planlıyoruz.
ben para verip sıfırdan site yazdıralım diyorum atıyorum 20 bin tl odeyelim bir seferlik birdaha ödeme yapmayalım derdindeyim.
arkadaşım iste tsoft la çalışalım diyor.
Aranızda daha önceden tsoft la çalışan oldumu ? Artıları eksikleri nelerdir. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
iyi forumlar.
hocam instagram da falan yer mekan belirtseniz arkadaşlarınızla beraber eczanede fotoğraflar koysanız daha iyi olmaz mı ?
sonucta adınız belli yeriniz belli isteyen eldende alıramacımız dukkanlarda yakalanan ciroların aynısını tum turkiyeye satarak internet uzerindede yakalamak.
-
odoo kullanın her işinizi görür
-
Hocam son 2 iş için ShopPHP kullandım, tek seferlik ödeme ve özellik konusunda sorunu yok, istersen bir bak.
-
RhiFaT bunu yazdı
odoo kullanın her işinizi görür
Örnek site adresi verebilirmisin. İlk kez duydum.