Tablet Alacağım 350 Lira
-
8 inçten büyük 3g si olan orta halli bi tablet istiyorum
bu tablette whatsapp başta olmak üzere günlük hayatta kullanılan uygulamalara + olarak dizi film izlemeyi düşünüyorum.
İşletim sistemi güncel veya güncellemesi gelen bir marka model olması güzel olur.
bu linkte isteklerimi karşılayan bir tablet var fakat pembe kasası var :) 350 lirayı geçmeyecek bununla aynı veya daha iyi tablet önerebilir misiniz ?
-
pembe kasa iyiymişş:))
Habertürkte veriyor 90 kupona hello kitty'li bide ona bak derim.:)
-
Böyle giderse ürünü alıp arkasına siyah film çekecem :)
-
3gsi olsun derken sim kart slotu mu olsun istiyorsun yoksa 3g desteği(harici 3g stick) mi?
-
sim kart girişinin olmasını istiyorum linkte vermiş olduğum üründe simkart girişi var.
-
hocam 400 tl ye samsung ve asus un tabletleri var bi bak istersen vatan bilgisayar da ihtiyaçlarını karşılarmı bilemem gözüme çarptı sadece.
-
hele bi yardım..
bi ark pm atmş pcye geçince bakacam -
hocam yanlış bilmiyorsam ve yanlış görmüyorsam tablette simkart girişi yok hocam 3g var diye gözüküyor verdiğin linkte ama 3g internet desteği var tabletin harici bir 3g modemi destekliyor. ürünün incelemelerine de baktım emin olmak için.
-
hocam dikkatli araştır bütün tabletler neredeyse harici 3g modem desteği var. Sana dahili olanı gerek.
-
Vodafone Smart Tab 10 var ilgilenirsen hocam.
-
tuncaxxz bunu yazdı
hocam yanlış bilmiyorsam ve yanlış görmüyorsam tablette simkart girişi yok hocam 3g var diye gözüküyor verdiğin linkte ama 3g internet desteği var tabletin harici bir 3g modemi destekliyor. ürünün incelemelerine de baktım emin olmak için.
kliksanın filtre sistemi bu kadar olur zaten ürünün kendi sitesinden bakınca anyayı konyayı gördüm saol hocam