Tablet‘E Yanlış Şarj Cihazı
-
oğlana 1 ay önce navitech tablet aldım. hanım geçen akşam şarjı bitince şarja takayım derken başka bir tabletinkini takıyor. ben bi süre sonra farkına vardım çıkardım. o anda tablet çalışıyordu. ama şu anda ne açılıyor nede şarj oluyor. anlayan mürit varmıdır. servise göndersem ne gibi bir sonuç alırım.
alet bu
http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=62&pid=673
konuyu gizledim. servise göndericem ne olur ne olmaz.
-
Muhtemelen anakarta fazla voltaj verip yaktınız hocam geçmiş olsun.Garantinin yapacağını sanmıyorum.Tabletin orijinal şarj aletinin üzerindeki ve diğer şarj aletinin üzerindeki voltaj bilgilerini yazar mısın bi ?
-
orjinali 5v diğeri 12v
şarja takıyorum şarj görüntüsü geliyor ama animasyonda bi kere doluyormuş gibi gösterip ünlem işareti geliyor.
bugrahan45 tarafından 12/Mar/14 16:44 tarihinde düzenlenmiştir -
bugrahan45 bunu yazdı
orjinali 5v diğeri 12v
şarja takıyorum şarj görüntüsü geliyor ama animasyonda bi kere doluyormuş gibi gösterip ünlem işareti geliyor.
gecmis olsun hocm 12 vol da harbi bomba gibi gelmis. kurtulma olasiligi dusuk. ama tabletin voltaj kontrol cipi varsa anakarta gitmeden yanmis olabilir.
-
Dj_DooM3 bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdı
orjinali 5v diğeri 12v
gecmis olsun hocm 12 vol da harbi bomba gibi gelmis. kurtulma olasiligi dusuk. ama tabletin voltaj kontrol cipi varsa anakarta gitmeden yanmis olabilir.
dediğim gibi çıkardım çalışıyordu. bi süre oynadım hatta. sonra kapattım. ertesi günü şarja taktım. animasyonda dönüyor ünlem çıkıyor.
-
bugrahan45 bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdı
orjinali 5v diğeri 12v
dediğim gibi çıkardım çalışıyordu. bi süre oynadım hatta. sonra kapattım. ertesi günü şarja taktım. animasyonda dönüyor ünlem çıkıyor.
ozaman anakart degil de voltaj kontrol cipi gitmistir, ayni degerde baska ciple degistirebilirler tamirciler.
-
Dj_DooM3 bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdı
ozaman anakart degil de voltaj kontrol cipi gitmistir, ayni degerde baska ciple degistirebilirler tamirciler.
dün ana firmayı aradım. servis varmı diye.kargo ile bize gönderin dediler. kargo ile istanbul'a göndericez artık.
-
reset atmayı dene hocam
birde naviteche aras kargo karşı ödemeli gönderebilirsin iyi firmadır 1 haftada çözümler
-
DJ_Alper bunu yazdı
reset atmayı dene hocam
birde naviteche aras kargo karşı ödemeli gönderebilirsin iyi firmadır 1 haftada çözümler
reset için bi yer göremedim
-
Batarya gitmiş olmasın ?
-
Hocam sarj devresi yanmistir. bir sure calismasinin da sebebi odur.
Cahil kullanici gibi yolla servise. Boyle bir olayda yasanmamis gibi normal sarj ettik sarj tutmadi kardas bu gibi bir soylemde bulun. Orjinal sarj aleti ile yaptih biz dersin yemezler ama yasal olarak bir hak idda edemezler.