Tablet‘E Yanlış Şarj Cihazı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bugrahan45 bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

reset atmayı dene hocam

birde naviteche aras kargo karşı ödemeli gönderebilirsin iyi firmadır 1 haftada çözümler

reset için bi yer göremedim 

benim çin malında var :D

bende çok şarj cihazı denedim kitleniiyodu açılmıyodu resetleyince düzeliyo :F

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

tableti şarja taktım. bir kaç kez elektrik gidip geldi tarzında bir şeyler söylersen garantiden yırtabilirsin sanırım.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

servise gönder birden bire böyle olmuş de yaparlar :) ben tabletin şarj soketini değiştim, telefonun şarj soketini taktım bir süre çalıştı sonra arıza verdi, eski soketi geri taktım yerine servise yolladım hiç bişeyden anlamayan müşteri gibi birden bire böyle oldu dedim, ama bunun içerisi açılmış falan filan dediler, bilmiyorum ben anlamam açmasını falan deyince o zaman teknik servisin bir yanlışı var dediler onarım yapıp gönderdiler, şansını dene.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

Yarın servise göndereyim bakalım. Genelde navitech'in servisine iyi derler. Bakalım hayırlısı

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
Toplam Hit: 3314 Toplam Mesaj: 15