Tahliye Taahhütnamesi İle Tahliye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kiracın evli mi ? Evliyse iki tarafında imzası gerekiyor. Karım-kocam benden habersiz imza atmış derse geçersiz sayılıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Kiracın evli mi ? Evliyse iki tarafında imzası gerekiyor. Karım-kocam benden habersiz imza atmış derse geçersiz sayılıyor.

bekar hocam, oğluyla birlikte yaşıyor.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

O iş öyle değil. Aile konutu ihtarının takip tarihi öncesi yapılması gerekiyor. 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek

Kiralık ev arıyorum senin ev istanbulda mi hocam?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    Balboa bunu yazdı

Kiralık ev arıyorum senin ev istanbulda mi hocam?

yok hacım, izmirde

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

Örnek 1 indir doldur

Sözleşme bitiş tarihi yani Tahliye tarihi süresi gelmemiş , süresinde dolduracaksın 

Ayrıca tahliye taahhüdüne kırp yükle bakalım 

Hazır format 6570 gore mi indirip imzalattın

Eğer öylese işin daha da zor 

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    C-force bunu yazdı

Örnek 1 indir doldur

Sözleşme bitiş tarihi yani Tahliye tarihi süresi gelmemiş , süresinde dolduracaksın 

Ayrıca tahliye taahhüdüne kırp yükle bakalım 

Hazır format 6570 gore mi indirip imzalattın

Eğer öylese işin daha da zor 

Yeni kanun maddelerine göre yapmıştım.

Tahliye

Ek1

Imza kalemim elimde. Zaten komple ben doldurdum tüm evrakları kiracı ve annem imza attı sadece.

Imzaları tutuyor sözleşme ve taahhütte.

Şimdi asıl merak ettiğim. Yarın icra dairesine gidip yarın tarihli taahhütname ile icra tahliye mi başlayayım. Yoksa noterden evi boşalt diye ihtar çekeyim, "bak kardeş başlatıyorum işlemleri, eninde sonunda çıkacaksın. Işi yokuşa sürme" mi diyeyim? Ki kadının tavırları tüm iyi niyetimi sildi attı. 

amele_2 tarafından 03/Tem/24 01:00 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Tahliye tarihden sonra  1 ay içerisinde icra dairesine gitmen lazım. 

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı
    Hannibal_King bunu yazdı

Kiracı isterse süreci uzatabilir. Oradaki imza benim değil diyebilir mesela. Avukatının olmaması senin açından büyük dezavantaj.

Biraz para ödemeyi teklif et taşınma masrafı vs. O şekilde anlaşıp çıkarmaya bak.

Asla para vermem hocam. imza benim değil derse imza ona ait olduğu için cezasını öder s.s.

zaten derdim kira meblağının düşük kalması değil, evde devamlı kavga gürültü var. 17 yaşındaki oğluyla kafa göz yarmalı kavga ediyorlar.

kadın olduğu için kaba kuvvet kullanmak istemiyorum. 

40 senedir gelmediği kadar polis geldi eve son 1 senede. Annem tansiyon hastası ve kimse ondan kıymetli değil benim için.

ayrıca şunu sorayım, noterden ihtara gerek yok dedi noter çalışanı. sözleşme 20.08.2024 tarihinde bitiyor. bittiğinde çıksın istiyorum. tahliye sözleşmemde tarih boş. şözleşme bitiş tarihini mi atmam gerekiyor?

Hukuki süreci başlatıp çıkarmak istersen 2-2,5 yıllık yorucu bir süreci göze alman gerekiyor.

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

butaya bak :

https://chatgpt.com/c/b93d3ae4-2028-4796-a77c-fa48e7b02400

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
Toplam Hit: 4084 Toplam Mesaj: 43
tahliye taahhütnamesi tahliye sözleşmesi icra