Tahliye Taahhütnamesi İle Tahliye
-
Kiracın evli mi ? Evliyse iki tarafında imzası gerekiyor. Karım-kocam benden habersiz imza atmış derse geçersiz sayılıyor.
-
mkyb bunu yazdı
Kiracın evli mi ? Evliyse iki tarafında imzası gerekiyor. Karım-kocam benden habersiz imza atmış derse geçersiz sayılıyor.
bekar hocam, oğluyla birlikte yaşıyor.
-
mkyb bunu yazdı
O iş öyle değil. Aile konutu ihtarının takip tarihi öncesi yapılması gerekiyor.
-
Kiralık ev arıyorum senin ev istanbulda mi hocam?
-
Balboa bunu yazdı
Kiralık ev arıyorum senin ev istanbulda mi hocam?
yok hacım, izmirde
-
Örnek 1 indir doldur
Sözleşme bitiş tarihi yani Tahliye tarihi süresi gelmemiş , süresinde dolduracaksın
Ayrıca tahliye taahhüdüne kırp yükle bakalım
Hazır format 6570 gore mi indirip imzalattın
Eğer öylese işin daha da zor
-
C-force bunu yazdı
Örnek 1 indir doldur
Sözleşme bitiş tarihi yani Tahliye tarihi süresi gelmemiş , süresinde dolduracaksın
Ayrıca tahliye taahhüdüne kırp yükle bakalım
Hazır format 6570 gore mi indirip imzalattın
Eğer öylese işin daha da zor
Yeni kanun maddelerine göre yapmıştım.
Imza kalemim elimde. Zaten komple ben doldurdum tüm evrakları kiracı ve annem imza attı sadece.
Imzaları tutuyor sözleşme ve taahhütte.
Şimdi asıl merak ettiğim. Yarın icra dairesine gidip yarın tarihli taahhütname ile icra tahliye mi başlayayım. Yoksa noterden evi boşalt diye ihtar çekeyim, "bak kardeş başlatıyorum işlemleri, eninde sonunda çıkacaksın. Işi yokuşa sürme" mi diyeyim? Ki kadının tavırları tüm iyi niyetimi sildi attı.
amele_2 tarafından 03/Tem/24 01:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Tahliye tarihden sonra 1 ay içerisinde icra dairesine gitmen lazım.
-
amele_2 bunu yazdıHannibal_King bunu yazdı
Kiracı isterse süreci uzatabilir. Oradaki imza benim değil diyebilir mesela. Avukatının olmaması senin açından büyük dezavantaj.
Biraz para ödemeyi teklif et taşınma masrafı vs. O şekilde anlaşıp çıkarmaya bak.
Asla para vermem hocam. imza benim değil derse imza ona ait olduğu için cezasını öder s.s.
zaten derdim kira meblağının düşük kalması değil, evde devamlı kavga gürültü var. 17 yaşındaki oğluyla kafa göz yarmalı kavga ediyorlar.
kadın olduğu için kaba kuvvet kullanmak istemiyorum.
40 senedir gelmediği kadar polis geldi eve son 1 senede. Annem tansiyon hastası ve kimse ondan kıymetli değil benim için.
ayrıca şunu sorayım, noterden ihtara gerek yok dedi noter çalışanı. sözleşme 20.08.2024 tarihinde bitiyor. bittiğinde çıksın istiyorum. tahliye sözleşmemde tarih boş. şözleşme bitiş tarihini mi atmam gerekiyor?
Hukuki süreci başlatıp çıkarmak istersen 2-2,5 yıllık yorucu bir süreci göze alman gerekiyor.
-