Tahliye Taahhütnamesi İle Tahliye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

hem konuya bir up yapayım, tahliye taahhüdüyle uğraşan insanlar için bilgi kaynağı olsun.

hem de avukat arkadaşımız tatilde olduğundan pek siklemedi.

bu hafta arabuluculuk mevzusu kapanmış oldu. artık dava açmamız gerekiyor.

şuraya dilekçe örneği bırakayım olmuş mu, bu dilekçe ile sulh mahkemesinden dava açabilir miyim. avukat arkadaşın keyfi gelince müdahil olabilir mi bilgi edinmeye çalışayım.

hatta izmir de olup avukatlık yapan varsa yine bi görüşelim mümkünse

https://dosya.co/q0klnmjjd8w5/TBT.pdf.html

dilekçeyi pdf olarak attım, temizdir açıp okuyabilirsiniz.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı
    BerkayCit bunu yazdı
    amele_2 bunu yazdı

Güncelleme geçeyim 

Beklediğimiz üzere kiracı imzaya itiraz etti.

Şimdi arabulucuya gitmek gerek sanırım.

Arabuluculuk süreci ve sonrası nasıl işliyor?

benim de amcamın çok benzer süreci oldu hocam. dava tam 8 aydır devam ediyor.

önce arabulucuya gittiler. orada da anlaşma olmuyor zaten.

sonra mahkemeye gidiyorlar.

mahkeme de karşı tarafın avukatı sürekli uzatma istiyor bu yüzden iş uzuyor.

en sonunda mahkeme tahliye kararı verdi, ancak kiracının hakkı varmış yine 1-2 ay uzattı.

şimdi de tam bu temmuz ayında adli tatil diye bir şey varmış bu yüzden 1-2 ay daha oturacak diyorlar.

adam sivrisinek gibi yapıştı bırakmıyor.

inşallah çıkartacağız

O kadar uzamaz inş. Arabulucuda yaptığı salakligi anlatınca belki anlar. 

Imza zaten kendisine ait. Kaybedeceği davaya giriyor. Bunun mahkeme masrafı, avukat masrafı, 2x taşıma parası, depo parası hepsi kendine girecek. 

Valla dersimi aldım. Bi daha dul kadına asla ev vermem.

İmzaya haksız itiraz parası da var ancak cüzi rakamlar. Muhtemelen 2 sene daha ucuzdan oturur çıkarım mantığı var. 

zaten rayiç e göre 10 bin fark olsa 4 ay daha oturunca o para çıkıyor. 

Millet çakallık peşinde. Avukat da tutmaz muhtemelen sen uğraşırsın. 

avukat tutmanı tavsiye ediyorum. Bu saatten sonra seni alabilir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    eengineer bunu yazdı
    amele_2 bunu yazdı
    BerkayCit bunu yazdı
    amele_2 bunu yazdı

İmzaya haksız itiraz parası da var ancak cüzi rakamlar. Muhtemelen 2 sene daha ucuzdan oturur çıkarım mantığı var. 

zaten rayiç e göre 10 bin fark olsa 4 ay daha oturunca o para çıkıyor. 

Millet çakallık peşinde. Avukat da tutmaz muhtemelen sen uğraşırsın. 

avukat tutmanı tavsiye ediyorum. Bu saatten sonra seni alabilir

aynen öyle hacım. Çakal her şeyi kâr biliyor.

neyse sonunda tüm ücretler götüne girince aklı başına gelir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

hallolur inşallah, mesajım bulunsun

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı

Imza zaten kendisine ait. Kaybedeceği davaya giriyor. Bunun mahkeme masrafı, avukat masrafı, 2x taşıma parası, depo parası hepsi kendine girecek. 

Taşıma parası, depo masrafı vs. bunları hep sen vereceksin. Ancak dava bittikten sonra bu paraları geri alabilirsin. Harcadığın paraları geri alman uzun sürebilir. Diyelim eşyaları depoya koydun. Kiracı gelip depodan eşyaları almıyor. Sen o deponun kirasını ödemeye devam edeceksin.

Tekrar söylüyorum, buradaki en mantıklı hamle bir miktar para verip, anlaşmaya varmak. Örneğin; taşınma masraflarını verirsin. Üzerine bir miktar para verirsin. Kurtulmanın en kolay yolu bu şekilde.

Eğer ki yok ben dava açacağım diyorsan, mutlaka ama mutlaka bir avukat ile beraber hareket et. Avukata para vereceksin. Bundan kaçışın yok. Şimdi vermessen, daha sonra çok daha fazlasını vermek durumunda kalabilirsin.

Kiracının sana neler yapabileceği ile ilgili bir fikrin yok. İcra memurları ile gidersin, eşyaları tahliye edersin. Sonra kiracı eşyalarımın bazıları eksik diye sana dava açar. Bir de onunla uğraşırsın. 

Benim şaşırdığım konu, böyle bir olayda avukatsız bir şekilde, forumda soru sorarak ilerlemeye çalışman.

lrny.app
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

Bekleriz...

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    haybeci bunu yazdı

Bekleriz...

Izmirdeysen paslasalim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Hannibal_King bunu yazdı
    amele_2 bunu yazdı

Taşıma parası, depo masrafı vs. bunları hep sen vereceksin. Ancak dava bittikten sonra bu paraları geri alabilirsin. Harcadığın paraları geri alman uzun sürebilir. Diyelim eşyaları depoya koydun. Kiracı gelip depodan eşyaları almıyor. Sen o deponun kirasını ödemeye devam edeceksin.

Tekrar söylüyorum, buradaki en mantıklı hamle bir miktar para verip, anlaşmaya varmak. Örneğin; taşınma masraflarını verirsin. Üzerine bir miktar para verirsin. Kurtulmanın en kolay yolu bu şekilde.

Eğer ki yok ben dava açacağım diyorsan, mutlaka ama mutlaka bir avukat ile beraber hareket et. Avukata para vereceksin. Bundan kaçışın yok. Şimdi vermessen, daha sonra çok daha fazlasını vermek durumunda kalabilirsin.

Kiracının sana neler yapabileceği ile ilgili bir fikrin yok. İcra memurları ile gidersin, eşyaları tahliye edersin. Sonra kiracı eşyalarımın bazıları eksik diye sana dava açar. Bir de onunla uğraşırsın. 

Benim şaşırdığım konu, böyle bir olayda avukatsız bir şekilde, forumda soru sorarak ilerlemeye çalışman.

Kiracı daima haklı gotunden kan alırlar 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

@amele pm ile numaranı gönder eşim ile görüştüreyim dilekçelerini vs incelesin ne yapacağını söylesin

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

pdf teki ilk tarih yanlış yazılmış galiba. 08.2024 kira başlangıcı olarak yazılmış.

Naber la?
Toplam Hit: 4087 Toplam Mesaj: 43
tahliye taahhütnamesi tahliye sözleşmesi icra