Tahri T-Shirt
-
ayrıca t-shirt yerine sweat olsa daha iyi olur.
-
mcking bırak onları ya en iyi tshirt
-
abi türkiyenin heryerinden giren var bu siteye
walla t-shirt yapılsın üstümden cıkarmam
yaw kargo yoluyla yollansa daha ii olur en fazla 4-5 milyon ya
t-shırt te 15 olsa hallolur
magazada satılsa kadınlar kocasına alcak cocuklara alcak bok olur =))
ama dediim gibi uraşan biri lazım
istanbuldan yardım edebilirim -
ayrıca textilciyim yardımım dokunursa yardım ederiz
-
aslında çok ii olur hoca sen istanbul basımı yaparsın kargoya verirsin.Sana uygunsa güzel olur.
-
istanbul basımı değilde hani
sey olur burda 4-5 kişi daha toplanırız bulusur bastırcak yer buluruz
benim demek istediğim farklı farklı olursa t-shırt un kalitesi farklı olur baskısı farklı olur guzel olmaz buda
gideriz ayarlarız bi yer sayı veririz abi
bu kadar bassılsın die sonrada elimize geldiğinde paketlenmiş biçimde bizde elimizden geldiğimizce kargoyla halletmeye calısırız
ama 1-2 kişi ile olcak iş degil urasabilen varsa buyursun birleşelim -
kaanabak hoca,neler düşünüyorsun baskı konusunda?
-
beyler bu t-shirt konusu daha fazla uzamasın artık adam akıllı son kontroller yapılsın
plan kararlastırılsın
yapan yapar ama kendisine
son kuralları yazıp ona göre grafik iii olan biri hatsin
www olmasın bence com olsada olur olmasada olur sorun diil o
milletin nicki yazarsa cok masraflı olur baskı vede zaman alır urasılmaz nickte olmasın ;)
ben bi fiyat işini arastırıyım haber veririm -
arkadaşlar ben kendime 1 tane yaptırdım fakat baskı kalitesi çok iyi değil, 3-5 yıkamada çıkıp gider gibime gelio..Hem toplu halde olacağı için bana göre istanbul,ankara gibi büyük şehirlerde hem ucuza hem kaliteli yaptırılır...burda baskı A4 baskı için 7-8 milyon istiyorlar ama dediğim gibi çok kaliteli deil... toplanıp ist de yaptırmak daha hayırlı olur bence..
-
bencede nicler işi pahalıya götürür ama isteyen daha sonra kendi nick ini bastırta bilir . birçok kırtasiye baskı yapıyor.böylece nick sorunu çözülür bence..
Toplam Hit: 19437 Toplam Mesaj: 152