Tahri T-Shirt
-
ya valla ben her türlü alırım designex valla bende eski ve bilgili bi müridim bi kıyak yap babam para vermesse zor alırım : ama GEBZE de tahribatın t-shirt ü ile dolaşmak manyak karisma yapar okulun ilk günüde okula öle gittimi hatta yolda bile birbirmizi tanıyabiliriz nicklermizden :D
bana yapcıaksan mavi t-shirt üzerine alevli yazlarla olursa güzel olur nickle uyushsun :D ki ücretli yaparım dersen b ifiyat belirle bende toplamaya çalışıım pm de atıyom sanao k ? -
hpojalar tasarımı yapsın kesin bu tasarım densin yada 2 -3 çeşid olsun isteyen sülesin ebn bundan felan diye sonra ücreti felan işde ona göre yoksa zor olur
-
Abi güzel bişi ama sırf adminler dion :D bizde istiyoz :D belli bi ücrete yap bari ona göre sipariş fln veririz :Dmodluk için çalışıyımmı yane şimdi :D
-
http://www.turkishmydonoz.com/tahri/
hiçbişey diyemiyorum -
www.turkishmydonoz.com/tahri den nickimyok a yaptıgıma bakabilirsiniz. şimdi demein a.k reklam amaclı fn die.
-
diyenin a.q. :D eğer bu tişört bana ulaşmazsa seninde a.q :P
-
Nick yazılmasın.
rengi siyah olsun...
Amblem aşağı doğru indirilip altına tahribat.com aynen şöyle yazılsın
Tariqat Of
Tahribat.Com -
rene hoja nick yazılsın daha iyi olur ama herkes istedigi nicki degil kendi nickinden başka gönderilmesin
-
nick olmasın abi genel bi t-shirt olsun işte herkes giysin siyah olsun şekil bişi olsun beni taşıyabilsin :P
-
kardes guzl yapmıssında para konusunda anlasırsak alırım:d
Toplam Hit: 19492 Toplam Mesaj: 152