Tahri Wallpaper / Sade Bi Sey..
-
alanzo bunu yazdı:
-----------------------------
bence kötü hiç güzel deel çok daha güzelleri yopıldı bu site için bunu ekranıma bile koymam tabi zevk meselesi
teşekkürler hocam bu da bi eleştiridir :)
ben psyi o kadar iyi kullanamıyordum öyle boş zamanlarımda zamanımı değerlendirmek amacıyla yaptım,
daha güzellerin oldugunu biliyorum onlar gibi olmam için daha coook calısmam lazım:)
unutmusm ayrıca Aytek logosunu , Avatar galerisinden aldım :) tamda editliyemedim :)
nese yorum için tekrar saol bunuda değerlendirmeye alacam hocam:) -
güzel olmus hoja
bos zamanlarda takıl bence:)
-
Beğenmedim ama şevk kırmamak lazım tabi .
bide yoruma açık adamsın takdir ettim :) :p
-
güzel olmuş alıyorum direk Nurky kardeş :P
-
önüne gelen wolpeypır yapıo amk :P
-
HeadBanger bunu yazdı:
KGD bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
lan cidden güzel yapmı$sın ikisinide bo$ zamanlarında ders çalı$san daha iyi olur :F 2 tane zayıf hiç ho$ deil :P
-----------------------------hoş olmuş
eska 2 zyıf normaldir :D
abi normalde 1 tane olupp sözlü notlarıyla , notları dusurulup 4 tane zayıfı olan öğrenci için ne dıyebıılırsın :D
-----------------------------öğrenciye bişey denmezde hocaların amkomak lazım o durumda
-
http://img90.yukle.tc/image.php?id=189thribat_copy.jpg
Bunuda ben yapıım dedim ...
-
fatihaydemir14 bunu yazdı:
-----------------------------http://img90.yukle.tc/image.php?id=189thribat_copy.jpg
Bunuda ben yapıım dedim ...
abi su converse den ne anlıyorsunuz ya.. illa koymanmı lazım onu oraya :D + renkler cook kaymıs :D sallamasyon bir sey olmus gibime geldi :D -
alanzo bunu yazdı:
bence kötü hiç güzel deel çok daha güzelleri yopıldı bu site için bunu ekranıma bile koymam tabi zevk meselesi
-----------------------------sen iisini yapta bizde koyalım masaüstüne, eleştirininde bi üslubu var, nörki yegen senide tebrik ederim eleştiriden sayılmayan ukalalıga bile eywallah diyosun...
-
bende geçen hafta canım sıkıldığı için yapıp profilime koymuştum xD
basit bişe oldu ama kullanmak isteyenler olabilir :/ yorum yapın bea :D:D

i büyüyünce I şeklinde olur ama yaptıktan sonra farkettim üşendim düzeltmeye :D:D belki canım sıkılırsa deişik bişe yapabilirim.