Tahri Wallpaper / Sade Bi Sey..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    nurkan hiç beğenmedim :| evanecense seni görse dalar grup olaraktan hani :F

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    alanzo bunu yazdı:
    -----------------------------
    bence kötü hiç güzel deel çok daha güzelleri yopıldı bu site için bunu ekranıma bile koymam tabi zevk meselesi
    abi nie heryerde bunlardan bi tane çıkıo yaw?

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

alanzo bunu yazdı:
    bence kötü hiç güzel deel çok daha güzelleri yopıldı bu site için bunu ekranıma bile koymam tabi zevk meselesi

O 3 Hücresi Çalışan Mantıksız Yaratık . uLan mk Lameri Adam Emek Harcamısh yapmısh sen hala burda ne ötüon madem beğenmion o 3 tane çaLıŞan hücrenle nie yazı10 ? Çocuq Seny 1 mikerim 2.ye gerek kalmaz .... emek Sarfette birasda bisde görelim. Tahribat Adına Yapılan İyilik Derecesindeki Hiçbişi Tartışılmaz. Simdi uza layn.

Bu Arada Resmi Yapan Güzel Kardeşim Emeğine Sağlık Yüreğine SaqLıq SeLametLe.

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Çook çok güzel değil.. Ama ii diyelim biz genede.. Kolay gelsin.

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yorumlar için herkese teşekkür ederim :) daha iyisni yapmaya çalışacagım arkadaşlar..

tekrar teşekkürler...

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Test ederkende dediğim gibi gerçekten çok hoşuma gitti,göze hitap ediyo:) Telefona attım direk duvarkağıdı yaptım..Eline sağlık,devam etmen dilağiyle...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 4661 Toplam Mesaj: 27