folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Tahrib-Ül Oyun Dergisi [Sayı 2]

Tahrib-Ül Oyun Dergisi [Sayı 2]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    MorganBlacK bunu yazdı

sonunda 2. sayısı geldi :) yine çok başarılı devamı gelirse çok iyi olur

hehe :) ölmezsem gelir :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

flopy nin neden kaldiracagini yazmamissin hocam.sorusu var ama cevabi yok

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

flopy nin neden kaldiracagini yazmamissin hocam.sorusu var ama cevabi yok

Aslında o kısmı 2 kere yazmak zorunda kalmıştım yanlışlıkla ctrl x e basmıştım sonra ctrl z ile geri gelmemişti :D ikinci kere yazmıştım. ilkinde vardı o sorunun cevabı ama bunda yazmamışım

kısaca adamın yaptığı açıklama basit olan hayatımı dahada basitleştirdi demişti yapımcı, muhtemelen yapımcıya bir çok kişi böyle basit oyundan bu kadar kazandın falan çok söylenilince adamın hem gücüne gitti hemde yeterince para kazandığını düşündü herhaldeki yayından kaldırmaya karar verdi. başka bir açıklamasıda yok zaten :)

https://twitter.com/dongatory/status/432227971173068800

BerkayCit tarafından 10/Şub/14 12:31 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bartimaeus
    Bartimaeus's avatar
    Erkek

Bu dark souls'u indirmeyi düşünüyorum da korsanını oynamanın tadı çıkar mı acep? Online mod filan büyük ihtimalle olmayacak çünkü.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

bundan 7-8 sene önce burda yazmıştım bakın şu projeyi gerçekleştirebilen parayı balyayla götürür;

Age of empires tarzı bir oyun düşünün, bilen bilir stronghold crusader adlı oyunda, buğdayı ayrı eker ayrı yerde öğütür ayrı yerde pişirir ayrı yerde depolar ve halka duruma göre dağıtırsınız, bu oyun tahminen 30km-30km'lik bir bölümde cerayen eder.

Proje şu, bir coğrafyamız var, mesela lotr'dan ORTA DÜNYA, 5000km/5000km olsun, o derece büyük bir yer ki baştan başa ordu yürütmek 3 ay sürsün, ilk server açılsın işte herkes yer seçsin, ve oyun oynamak için 100tl yatırsın, bu meblanın %90ı o oyuncunun yenildiği hesaba yatsın, yani 10 oyuncuyu mağlup eden şahıs 900tl kasasına koysun bu adam gibi 10 adamı mağlup eden 9000tl kasasına koysun, %10 şirkete kalsın, oyun günde 3 saat oynanacak, o da akşam saatlerine denk gelecek, avrupa ile uygun olması açısnıdan şampiyonlar ligi maç saatleri uygun diye düşünüyorum, oyuna ne kadar kalabalık arkadaş grubu ile başlarsanız o derece güçlü olursunuz, oyun sonunda 1 kişi kalmasına gerek yok 6 sonra server kapansın kime ne kadar para verilcekse dağıtılsın, yani dağların arasında bir ülke kurup, oyun sonuna kadar direnmek kulağa çok hoş geliyor. Clanlar savaşlar şimdiden ağzımın suyu akıyor, hele de lotr tabanında olursa 6 ay kendimi eve kapatırım, elbette 1.000.000 oyuncunun her hamlesini diğer oyuncuların her birine paylaşmak sisteme yük getirir, o yüzden her oyuncu gitmediği yeri göremeyecek, sarumanın kuşları gibi skillerler görebilecek o da bütün dünyayı göremeyeceği için sisteme ek yük getirmeyecek, evet çok büyük clan savaşlarında lag olabilir sıkıntı cereyan edebilir ama ben dünyanın bu sorunun üstünden geleceğine inanıyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Bartimaeus bunu yazdı

Bu dark souls'u indirmeyi düşünüyorum da korsanını oynamanın tadı çıkar mı acep? Online mod filan büyük ihtimalle olmayacak çünkü.

yok hocam dark souls korsan oynanmaz çünkü benim bildiğim kayıt etmiyor korsan olunca, etse bile online diğer kişilerle oynamak çok daha zevkli bir sürü online özellik var. ben hem steam'e aldım hemde ps3 için aldım :) 

@glaurung

hocam çok fantazi proje be :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Hocam bu olay çok kısa olmuş yalnız. Bahsettiğim gibi, teklifim hala geçerli. Ayrıca bir iki güze site vardı. Böyle dergi şeklinde yapıyorsun. Sayfları çeviriyorsun ses, efekt vs vs. :) Renklendirilebilir ve bence düzenli olarak çıkmalı + ekip kurma önerim hala geçerli.

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

tahribat'ın böyle konulara ihtiyacı var, eline sağlık steamcibaşı :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

tahribat'ın böyle konulara ihtiyacı var, eline sağlık steamcibaşı :D

sağol hacı :D

@palakan229 

yok hocam sadece tbt özel yapıyorum :) amacım bu işten kar elde etmek değil müridlere yardımımız dokunsun :) hem şimdi çok fazla sınav var bu yüzden düzenli olarakta çıkartamıyorum, bu yüzden öyle bir proje hayal kırıklığı olur hem senin hem benim için

kısa olmasının nedeni ise tamamen organik içerik olmasından, hemde çok fazla haberin tbt konusu olarak okunmayacağını bildiğimden :)

Toplam Hit: 2764 Toplam Mesaj: 20