Tahribat - Torrent Severler Topluluğu
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
Torrentleech'in üstüne tanımam..
tl rulz !-)
----------------------------- -
Torrenttr.com vardı bi zmanlar zamunda torrentlerini dağıtıyordu on numara hızlıydı,Zamunda linklerini dağıtan başka torrent sitesi var mı?Günde 3,4 defa bakmaktan canım sıkıldı a.q.
Utorrent tabi programım
-
janni bunu yazdı:
Sürekli kullandıklarım
Tl
IPT
Bıt-Hdtv
Scenetorrents
animebyt
cinematik
bir kac ismini veremedigim ve bir okadarda yukarıdakiler kadar ara ara kullandıklarım.
DAvetiye ara ara oluyor tutmuyorum dagıtıyorum hemen.Utırrent kullanıyom genelde.
hocam cahilliğime ver ama geçen sene kasım ayında kapanan sctyi nasıl oluyorda sık sık kullanıyorsun ?
yoksa onlarda feedthe.net ve ftwr gibi hidden konuma geçtide benm mi haberim yok ? -
yabancı dizileri indirebileceğim hızlı torrent sitesi var mı?
-
thepiratbay
-
isohunt.com kullanıyorum sadece
yetiyor mu? hayır
lakinkin ne üyeliğim var ne de üyelikl isteyecek olsam neresi güzel onu biliyorum
-
Nikoteen bunu yazdı:
janni bunu yazdı:
Sürekli kullandıklarım
Tl
IPT
Bıt-Hdtv
Scenetorrents
animebyt
cinematik
bir kac ismini veremedigim ve bir okadarda yukarıdakiler kadar ara ara kullandıklarım.
DAvetiye ara ara oluyor tutmuyorum dagıtıyorum hemen.Utırrent kullanıyom genelde.
hocam cahilliğime ver ama geçen sene kasım ayında kapanan sctyi nasıl oluyorda sık sık kullanıyorsun ?
yoksa onlarda feedthe.net ve ftwr gibi hidden konuma geçtide benm mi haberim yok ?
-----------------------------mazi oldu en cok kullandıklarım derken icinde yer vermisim.Alışkanlık Hidden digiller tamamen kapandı.Her biri bir yere dagıldı.HEr grup kendi tracker ını kuruyor.Haklısın.Dikkatinde gözümden kaçmadı bu arada:)