Tahribat - Üyeler Arası Ödüllü Seo Yarışması (Ödüller + Kurallar)
-
Hiçbir kural seo yarışmasına aykırı değil, düzenlenen diğer seo yarışmalarını incelediğin vakit aynı durumla (ücretsiz blog sistemleri) karşılaşacaksın. wp. blogspot vb.
Seo adına hiçbir şey olmadığını iddia edenler, siteleri indexlendikten sonra iletilerini düzenlemek zorunda kaldılar.
Kurallar gayet açık ve net, kimseyi katılması için zorlamıyoruz.
Adil olmadığını düşünenler yarışmadan çekilebilirler.
Kimsenin seo ve yarışma hakkındaki düşüncelerini dışlamıyorum, fakat bu yarışma birçok üyeye seo konusunda bilgi ve deneyim kazandırmak, bu yönde bir eğilim göstermelerini sağlamak amacıyla düzenlendi.
-
bende www.turkchati.com ile katılıyorum beyler .. :) biraz geç oldu ama.. öylesine katılıyorum .. :)
-
ben de varım :)
http://tahribatcom-seoyarismasi.blogspot.com/ -
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Hiçbir kural seo yarışmasına aykırı değil, düzenlenen diğer seo yarışmalarını incelediğin vakit aynı durumla (ücretsiz blog sistemleri) karşılaşacaksın. wp. blogspot vb.
Seo adına hiçbir şey olmadığını iddaa edenler, siteleri indexlendikten sonra iletilerini düzenlemek zorunda kaldılar.
Kurallar gayet açık ve net, kimseyi katılması için zorlamıyoruz.
Adil olmadığını düşünenler, yarışmadan çekilebilirler.
Kimsenin seo ve yarışma hakkındaki düşüncelerini dışlamıyorum, fakat bu yarışma, birçok üyeye seo konusunda bilgi ve deneyim kazandırmak, bu yönde bir eğilim göstermelerini sağlamak amacıyla düzenlendi. Bu konuyu daha fazla uzatmassanız sevinirim.
-----------------------------neyse wordpress.org falanda biryere kadar,ben kendi seoma bakarım :p