Tahribat - Üyeler Arası Ödüllü Seo Yarışması (Ödüller + Kurallar)
-
Bana seditio scripti seo su bulabilirmisiniz arkadaslar ya :)
-
Katılım için son 24 saat :)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Katılım için son 24 saat :)
-----------------------------Son 12 saat 44 dakika :D
-
-
bidahaki yarışmaya yeni kural koymak lazım,wordpress.org,blogspot gibi sitelerin pr'si yüksek,zaten wordpress.org un tag sisteminde pr 9 sitedende backlink almış gibi bi boktanlık oluyo,yani ücretsiz domainler,siteler katılmalı bence ama,.wordpress.org,.blogspot.com gibi domainler katılmamalı.en azından bidaha yarışma yapılırsa.
-
wp, blogspot falan istemiyorsun ama ödüllerde büyük bişey değil ki,
domaine verceksin 10 ytl ödül zaten 28 ytl gibi bişey bide birinci olarak çıkmıyacaksın elinde patlıyacak.
bu yarışma çok saçma olur wp, blogspot falan olmasa ;)
-
-
dmntry bunu yazdı:
-----------------------------wp, blogspot falan istemiyorsun ama ödüllerde büyük bişey değil ki,
domaine verceksin 10 ytl ödül zaten 28 ytl gibi bişey bide birinci olarak çıkmıyacaksın elinde patlıyacak.
bu yarışma çok saçma olur wp, blogspot falan olmasa ;)
-----------------------------Konu başlığını ya da daha sonrasında atılan iletileri doğru düzgün okuma lüksüne sahip olsalar bu sorun da oluşmayacak zaten.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=75680&sayfa=6#771935
-
swool ,demek istediğimi anlamamışsın, tr.tc gibi domain alır adam yada başka free bi domain tahribatseo.web00.com gibi.bide free bi host alır koyar ona,ozaman olur.ama wordpress.org,blogspot.com bunların pr değerleri uçuyo ve sonuçta seo yarışmasına aykırı birşey,senin yaptığın seo adına hiç bişey yokki bikere.sadece wordpress kurulu geliyo ve adam konu açıyo.düzenleme falan yapmıyosun,sadece backlink kasması kalıyo.seo masterlıkla bi alakası yok sonuçta.blog sitesi yasak olsun dedim ben sadece,özel blog siteleri anlamında.o yazdığın yazıyıda çok önceden okudum merak etme :D
-
elmasekeri bunu yazdı:
-----------------------------
swool ,demek istediğimi anlamamışsın, tr.tc gibi domain alır adam yada başka free bi domain tahribatseo.web00.com gibi.bide free bi host alır koyar ona,ozaman olur.ama wordpress.org,blogspot.com bunların pr değerleri uçuyo ve sonuçta seo yarışmasına aykırı birşey,senin yaptığın seo adına hiç bişey yokki bikere.sadece wordpress kurulu geliyo ve adam konu açıyo.düzenleme falan yapmıyosun,sadece backlink kasması kalıyo.seo masterlıkla bi alakası yok sonuçta.blog sitesi yasak olsun dedim ben sadece,özel blog siteleri anlamında.o yazdığın yazıyıda çok önceden okudum merak etme :D
-----------------------------hacı blogspot.com wordpress.org'dan alınan bloglar örnek aliatabak.blogspot.com gibidir yani yeni açılmış olan subdomainin prsinden ne beklenir? sen subdomainlerin prsini domainadi.com'a göre degerlendirdigin belli ama bu yanlış..
ve tabi ücretsiz blog verenlerden ne tür seo yapılır orası ayrı bir mesele.. (çünkü hiç bir ayar yapılmaz he meta taglar eklenir evet ama bu yetmez.. sen ücretsiz blogdan birinci olduysan bu senin başarın degil(%20si senindir hadi:d) ücretsiz blog verenin başarısıdır çünkü sitenin seo ayarlarını adamlar ayarlamışlar)
ama şunuda belirtmek istiyrum yeni alınmış domainlerinde hazır script kullanmalarıda kendi başarılar degildir adam gidip wordpress kuruyor ne anlamı kaldı?? ha ücretsiz blog almış ha sitesine wordpress kurmuş?
şunuda söylemeden geçemicem bu seo yarışmalarından nefret ediyorum:)
katılan herkese başarılar:)